Wednesday, August 25, 2010

mentari & pelangi :)

...ok stop!!!...

...aku dah letih...

...so, tamo sedih2 & nangis2 lg...

...aku nak mood raya...

...baru best nak gi shopping...

...:D...

...apapun...

...apa yg dpt aku simpulkan...

...inilah hakikat sebuah kehidupan...

...tak selamanya langit akan cerah...

...tiba masa dtg gelap & guruh...

...pasti jadi kelam & suram seketika...

...namun selalu percaya pada mentari...

...kerna dia pasti muncul menerangi kembali langit kita...

...begitu juga pelangi...

...dia akan hadir menyerikan semula langit kita...

...walaupun entah bila...

...tapi percayalah...

...dia pasti akan hadir...

...seperti itulah hidup aku...

...ada hujan selepas guruh...

...turun gerimis selepas panas...

...namun aku percaya...

...mentari & pelangi tetap akan muncul lagi...

...buat penerang & penyeri hidupku...

...ya...

...utk kehidupan hari ini...

...aku sujud kepadaNya...

...alhamdulillah syukur...

*tears*

p/s : hari ini, aku dah fully ok :)

buat semua, thanks for the concern...

aku selalu tahu, aku takkan pernah sendirian *hugs*

6 comments:

mummy_ayu said...

good dear..tamau sedih sedih dah..
gie shooping baju raya untuk marissa, mesti happy je tgk baju girls yg comel comel...smile ok dear!!!

NURUL said...

mari julia mood raya. pi sopin baju marissa byk2 cool :)

Liyanaroxx said...

yeay! kak jue dah ok...jom soping2 sis! ;)

Puan Seri said...

lega, kak jue dh ok.. kak jue, byk2 bersabar ok.. just think about si bam2..

deena awanis said...

yess..better find happy mood for shopping raya..hehhe..
take care..

akiss ferrero. said...

agree kak. suka akak berpikiran macam ni. :)

selamat bersoping!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails