Monday, August 2, 2010

:)

mama&papa,
i'm a big girl now
:)

how times flies, i love u yayang

15 comments:

Ibu Alia Kaiyisah said...

Jue,

memang nampak dah besar sangat Marissa ni tau. mcm big girl dah. kalau pegang trolley bag Barbey tu sure org ingat nk p school dah. comei je.

Elin said...

alah...somel nyer die..kejap jer kan...rasa cam baby lagi... muah2 to marissa.

mummy_ayu said...

alahai..cutenye marissa..dah big girl ye...tomoi sgt!!

mamamarissa said...

ann ~ kan??? jue byk kali tgk pic nie...eh! betul ker anak aku nie??? cpt betul besarnya...padahal baru nak masuk 7 bln next month :D

elin ~ rindu masa dia baby..tak nakal cam skrg...hehehe!!!

mamamarissa said...

ayu ~ big girl yg masih berdukung lagi...hehehe!!!

Qimie said...

seriesss dia nampak cam budak tadika! sgt comelll!!!

Baby Tiger said...

dah boleh berdiri ek..

cik gObu said...

sweet nyer geram btol lah


meh nk gigit meh

mamamarissa said...

qimie ~ kan??? budak tadika...hehehe!!!

anim ~ belum lg..saja rapatkan dia tegak ke dinding...elok jer dia berdiri...idea papa dia la nie :D

ween ~ lari!!!

deena awanis said...

yeehh..how times flies..semoga marissa membesar jadi anak yang comel dan solehah..aminn...

mamamarissa said...

deena ~ amin :)

akiss ferrero. said...

ya Allah, gembiwe campor sedih :)
besar dah marissaaaaaa :)

Intan said...

Masya'Allah, adorable betul lah Marissa nie :D

smms said...

my god so cute n dah besar dah ..
dah bole berdiri ka ? kagum ..qk pun lum lagi ..
marissa dah pndai apa ni ?

mamamarissa said...

akiss ~ sama :)

intan ~ berkat tgk arissa masa pregnant hari tue kot :D

smms ~ dia belum boleh berdiri lg, actually hubby sandarkan dia kat dinding...tak sangka kaki dia kuat, elok jer tegak berdiri :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails