Monday, May 31, 2010

mimpi ngeri

...ya...
...aku mimpi ngeri malam semalam...
...seluruh tubuhku dipukul bertubi2...
...sgt sakit ok...
...sampai aku takut nak buka mata...
...tapiiii...
...aku beranikan diri juga...
...dan terus buka mata...
...aku jadi sgt terkejut...
...korang nak tau tak sebab apa???...
*
*
*
*
*
*
*
*
...rupa2nya...
...si bam2 sedang menendang2 aku...
...aduhaiiii...
...sabar jer la...
...:D...

tgkla si comelku yg makin nakal nie...

sudah pandai buli papa dia...hehehe!!!

16 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

suspen je kak jue ni tau!!!hehe

mamamarissa said...

mmg suspen la...hahaha!!!

mamaelly said...

hihi suspen...sabar je la...gigit kaki marrisa

NURUL said...

ingatkan betul2 mimpi :)

mummy_ayu said...

ha ha ha..suspen gak..tapi pernah kena tendang gak ngan iris...he he he..makin comel la marissa...

mamamarissa said...

elly ~ geram sgt tapi bila tgk muka dia, terus dia senyum...comel jer :)

nurul ~ jue igtkan mimpi :D

ayu ~ sabar jer la diaorg nie kan :D

MamaTiaMia said...

salam mamamarissa,thanks singgah,bam bam sangat cute ni..pipi tak boleh tahan:)

mamamarissa said...

mamatiamia ~ keep in touch :)

aLyNnZ said...

aduhhh sabo jew lar cik marissa nie..badannye yg sgt bam2 no wonder lar lau cik marissa menendang terasa sedikit sengal2 kan? haha..

mamamarissa said...

alynnz ~ mmg sengal...hehehe!!!

Elin said...

ish3....

hihi kelakar la marissa nih. Muka sgt somel...cutey bb...

mamamarissa said...

elin ~ geram kat ur wina :)

Fathiyah said...

owh...
suspen btl

mamamarissa said...

mmg suspen dik :P

smms said...

alalala suwit je that moment .. gumbira nya hati kan ..

mamamarissa said...

smms ~ sweet tapi sakit tetap ada..kuat sungguh kaki dia menendang2 :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails