Thursday, May 6, 2010

burger 1 :D

...sape tak suka burger???...
...angkat tangan...
...aku rasa ramai yg suka drpd tak suka kan...
...termasuklah aku...
...aku admit aku mmg penggemar burger...
...tak kira la burger apa...
...burger king ker, burger McD ker...
...termasuklah burger kat gerai2 tepi jalan...
...oh ye, ada satu gerai burger...
...di B.B. Salak Tinggi, depan 7Eleven...
...aku rasa antara yg terbaik pernah aku makan...
...mmg sedapppppppppppppp sgt...
...byk p menunjukkan betapa sedapnya burger itu ya...
...hahaha!!!!...
...tak pasal2 aku promote burger pakcik tue...
...haruslah pakcik tue sponsor sebulan burger...
...utk aku kan...
...kan kan kan???...
...dan skrg mode selera adalah burger...
...hari2 mau burger...
...matilah!!!!!!!!...

sedappppkan??? sila lap air liur :D

yg nie pun sedappp gak...main sambil telan air liur :P

...tapi...

yg nie...mmg membantutkan selera aku...yuckksss!!!!!!

7 comments:

Mommy Marissa said...

uitt.. takut tgk pic yg last tu.. tahap ngeri dia mkn burger.. hahaha.. + kak jue, kami pun suke burger.. salah satu menu dinner yg wajib..

NURUL said...

eh jue duduk salak tinggi ke?

mamamarissa said...

mommy marissa ~ ya...wajib wajib :D

nurul ~ ya nurul...jue dok salak tinggi

~LIZA~ said...

ok the last pic tu memang sah2 tak senonoh la kan. hahahahaha!

gambar yg game burger tu mcm menarik :D ada ke game tu eh?

mamamarissa said...

liza ~ sgt tak senonoh...game tu mmg ada la babe...tapi kena tahan air liur tue bila main...hehehe!!!!

Filla ~ Kasih Aleeya said...

gambar first mmg meleleh air liur.. gambar last mmg rasa nak lempang pompuan tu!! hahaha

mamamarissa said...

filla ~ mari lempang dia laju2 :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails