Tuesday, May 18, 2010

hobi terbaru...hisap jari

...inilah hobi terbaru bam2...
...bila dihalang, haruslah dia jerit kuat2...
...aduhhhhhaiiii!!!...
ermmm...dappppnya jari saya nie mama

14 comments:

FIESYAH said...

he..he...bam2 akak tu isap jari ke jelir lidah...he..he...

x kasi isap punting ke kak?

Emacupcake said...

hehe..imanina dulu pun camtu gak..doc ckp dia nak merasa cam ne rupa bentuk jari dier..takpe, biarkan je kak..

mamamarissa said...

fiesyah ~ jari dia lg sedap dari puting dia :D

ema ~ mmg akak biarkan jer, dihalang kang dia menjerit2...geram!!!!!

NURUL said...

dulu raina pun hisap jari smpi skrg hisap jari skrg ni dah mula hisap jari kaki pulak

mama_auni said...

heheheh..bese la kak..cute...

mamamarissa said...

nurul ~ bukan itu tandanya dia mahu adik ker??? :P

ieza ~ skrg mulut & tangan selalu basah dgn air liur dia..geram!!!

Wina Momma Kira said...

samalah ngan Kira..mmg babies akan lalui saat² ni hehe cute!

Elin said...

heheh..so cute...betul tu..sume bb selalunya akan isap jari....sampai skrg afrina pun nmpk ape sume nk masuk mulut...tak boleh di halang..nnt marah n jerit...hehehe..takpe..die dlm learning process tu.

mamamarissa said...

wina & elin ~ so, this is normal la...even now pun i biarkan jer dia hisap jari2nya yg sedappp tue :D

siti said...

mmg da stage dia tgh mghisap jari...lpas ni apa yg dia nmpak semua nak dimasuk kedalam mulut je...

Intan said...

Jue, jari tangan takper lagi...jgn jari kaki udah ler....ekeke...mau "adik" pon dtg menyusul tak lama lagi :D

mamamarissa said...

siti ~ mmg...skrg nie apa jer yg dipegangnya, akan dimasukkan ke mulut :D

intan ~ aiyooo...jgn la, mama nak rehat dulu...hehehe!!!

aLyNnZ said...

teringat ms danish kecik2 dulu2..ms mula2 nk pandai isap jari..nanti lama2 marissa akan pandai cari ibu jari then masuk ke dlm mulut..

smms said...

kalu jilat jari kaki nak adik tau ..tunggu ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails