Wednesday, May 26, 2010

260510...sehari yg indah :)

...semalam sungguh indah...
...walaupun kami hanya membuang masa di SP...
...sambil bawa Cik Marissa kami nie jalan2...
...sambil2 shopping juga...
...tapi sgt tak enjoy ok...
...mana taknya, bila aku tengok kasut @ baju jer...
...dia dok jerit2 dgn papa dia sambil tgk aku...
...geram jer...
...terbantut terus niat suci mama dia nie...
...hahaha!!!!...
...mmg tak shopping sgt smlm...
...ok tipu...
...aku just grab satu top & belt kat F21...
...hubby pun dapat beli sehelai kemeja Topman jer...
...luckily dia tido lena masa tue...
...tapi masa shopping barang2 dia..
...amboi bukan main baik jer dia...
...tak de nak jerit2 pun...
...mmg dia la yg paling sakan shopping @ pumpkin patch semalam...
...sebelum balik singgah makan @ flaming steamboat...
...enjoy gak makan walaupun si bam2...
...dok menjerit, gelak & membebel kuat2...
...orang2 kat situ pun senyum2 tgk kitaorg...
...mana taknya, ada penghibur tak bergaji...
...sabar jer la...
...ok, thats all for now...
...enjoy the pics...
...and thanks for the wishes...
...sayang korang...
...muahsss...

cuppies utk darling hubby...i love u...muahsss

budak excited nak kuar...sibuk jer :D

marah bila aku kata nak hantar dia ke rumah ibu...hahaha!!!

sempat pose dgn papa sebelum kuar :)

@ SP

flaming steamboat...nom nom nom

sakan cik marissa kita shopping ya

geram aku tgk kasut2 nie...comel kan :D

last but not least, klip pink mengerlip utk cik Marissa...

ada ker rambut nak klip tue...hahaha!!!

p/s : tahun lepas, kami ke bali...masa tue, si bam2 dah sebulan

dlm perut aku...kali nie, tak dapat nak ke mana2 since dia masih kecil lagi...

tak pe la sayang, papa janji nak bawa bercuti nanti :)

15 comments:

Emacupcake said...

wah..cumelnye marissa pakai baju merah gitu..hehe..tapi nape tetiba masrissa bertukar baju tu??hehe..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kak jue. cantik nya kasut! geram.geram.geram!

mamamarissa said...

ema ~ marissa sejuk la auntie :P

shinnaz ~ kan kan kan...geram geram geram :D

Nurhayati said...

comel bangat marissa dressup gi jalan. suka tau tgk girl pakai skirt.. i lioke!!!

mamaelly said...

auntie elly geram tgk marrisa pakai skirt meyah tu la..hihihhiih ada kene gigit nanti ni kang..wahhhh shopping eh..tp kan jue..betul la..sejak2 nak ada anak ni kan..kadang2 tgk baju sendiri cam dah tak de hati..lagi excited beli baju anak

mamamarissa said...

nurhayati ~ nak plak peha ketul2 cam tue kan?? so, cam ner??? dah tau gender adik zara??? can't wait to see ur second baby :)

elly ~ mmg...mesti beli utk dia bila kuar :D

aLyNnZ said...

huh sgt makan hati tgk baju yg sgt kiut miut tuhh okeh..sure mahal tp sgt berbaloi..cepat pakaikn kat cik marissa shoot that pic n post entry...

Liyanaroxx said...

comelnya marissa~!! nak geget je pipi dia rasanya..hahahahaha~!!

mmuaahhhhsss pipi dia!

NURUL said...

comelnya marissa pakai skrit merah tu

eh tu sopin kat pumpkin patch kan?

mamamarissa said...

alynnz ~ sure, i'll :)

liyana ~ muahsss for auntie liyana juga :)

nurul ~ yup, pumpkin patch :)

goblogbyfarah said...

ee marissa mcm dah besar je!hehe..

mamamarissa said...

farah ~ mmg dah besar...hehehe!!!

Mummy Isya said...

akak.. hpt 4th anniv.. si bam-bam jgk nak ikot same calebrate anniv ye.. eee...comel sgt..muahsss

mamamarissa said...

ayu ~ tue la, sibuk jer dia..hehehe!!! anyway, thanks dear...muahssss

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

serius cakap, anak u comel sangat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails