Thursday, May 13, 2010

issshhhh susah tul si drama queen nie

* scene mengetip kuku
si pengetip : papa
yg diketip : bam2 *
...wah!!!!...
...korang tgk la bdk nie...
...manyak happy kan...
...siap terbang2 lagi ya...

...tapi bila sampai masa... ...nak ketip kuku dia...

...ambik...

...dia terus menjerit & menangis...

...mmg drama queen sungguh...

...sabar jer la...

...berkat kesabaran papa...

...berjaya juga sesi ketip mengetip nie...

...caya la papa...

...susah tul si bam2 nie skrg...
...mama puk skittt kang...
...sayang dia...
...muahssss...

16 comments:

smms said...

nak puk pun xsampai hati kan .. sayang gile ..

NURUL said...

raina pun susah benar nak ketip kuku dia. selalu babysitter dia yg ketipkan

mamamarissa said...

smms ~ puk2 manja jer :)

nurul ~ selalunya ibu dia yg ketipkan...tapi papa dia terlebih rajin plak :)

Emacupcake said...

kena agah-agah ckit marissa ni masa ketip kuku...hehehe

mamamarissa said...

ema ~ agah2 pun, mcm tue gak...lg best, dia kejang2kan jari dia...aduh, geram jer!!!

mamaelly said...

ngeeeeeeeeeee elly ngan hubby skang ni slalu gaduh..dok pikir nanti sape nak potongkan kuku baby...ngeri la kan...sampai elly cakap..kita tunggu balik kampung suruh atok dia potongkan la..

hihi marrisa makin cute la

Farah_W said...

so cute la marissa nih...geram gileeee....hehehe

deena awanis said...

hehehe..pape pun marissa tetap comel!!

mamamarissa said...

mamaelly ~ jue ngeri gak..tue yg suruh hubby potong :D

farah ~ mmg geram :)

deena ~ tue yg susah nak marah tue :D

Nurhayati said...

adoiiii bambam nye marissa ni.. geram sungguh.. tetiba teringat time zara kecik2.. rindu ngan ketul2 tu.. ;)

~LIZA~ said...

i perasan budak2 tak suka potong kuku kan? dua2 my nephew pon menangis mcm kena pukul every time nak potong kuku..

mamamarissa said...

nurhayati ~ yup...teringat tangan ketul2 zara dulu :)

liza ~ tue la..x potong, nanti dia cakar muka...sabar je la

Wina Momma Kira said...

ala cian..jahatlah Mama ni nak puk Marissa huhuuu

time my Kira sebaya Marissa ni dulu, Wina potong kuku dia time tido sbb kalau berjaga mmg susah nk potong

mamamarissa said...

wina ~ ala, puk2 manja jer :D
masalah marissa nie, kalo potong time tido pun dia cam marah jer...selalu nak kejang2kan jari dia...geram!!!!!!

SugarSpices said...

ketippp??...haruslah sama cam mama dia..wakakakak

aLyNnZ said...

ok larr bleh gaks ketip time jaga..danish sampai sekarang alin ketip kuku ms danish tido..tu pun danish bley bergerak2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails