Tuesday, July 13, 2010

saya dah boleh makan :)

...skrg nie...
...bangun awal2 pagi jer...
...terus ke dapur...
...utk masakkan bubur cik bam2...
...bertambah lagi senarai tugas...
...mama di rumah...
...:D...
saya dah boleh makan...yeay!!!

12 comments:

smms said...

bam2 dah 6 bulan ea..cepat kn .. bertambah tembam la bam2 pasni

mamamarissa said...

smms ~ tue la..kebetulan semalam 6mons check up dia, nurse @ klinik pun ckp...makin naik la badan dia pas nie :D

NURUL said...

dh mkn solid food ye? eh marissa dah 6 bln ye? cpt anak dara ni membesar

aLyNnZ said...

wah..cik marissa dh leh mkn..plg penting cik marissa akan brtmbh bam2 lepas ni..

cik gObu said...

wahh cepat jek masa berlalu

makin bam bam lah yer

huhuh mesti lg tomey2 nnt

deena awanis said...

dah start makan solid food, makin bam2 lar dye nanti..=)

mummy_ayu said...

kejab aje dah 6 bulan dah..dah leh mamam..makin bam bam la..
best nye...

Nini Aziz said...

salam baby marissa... geram la mommy nini tgk kamu hehe.. kakak Marissa dulu masa 6mths pun bambam cmni lg2 masa dh start mamam.. baby nama Marissa sume mmg gebu n bambam agaknyer ek...

mamamarissa said...

nurul ~ yup dia dah 6 bln...cpt kan???

allynz ~ suka tul dia makan :D

ween ~ tue la..pejam celik pejam celik, tau2 dia dah 6 bln :)

mamamarissa said...

deena ~ a'ah...dia dah start makan solid food :)

ayu ~ makin bam2, makin tak larat la mama&papa dia nak dukung :D

nini ~ mungkin juga sebab nama yg serasi dgn empunya nama...hehehe!!!

Ibu Alia Kaiyisah said...

Cik Marissa,
Happy 6mth birthday sayang!.

Wah. bertambah tugas mama ya. bagus anak dara ni, makan apa mama dia msk. Kaisya memilih sangattt. Bubur ibu dia msk langsung tak nak. Dia nk jugak Cerelac Gold. huhu.

Nanti mama share resepi bubur eh?

mamamarissa said...

raihan ~ alhamdulillah, so far dia suka jer makan bubur yg jue masak...nanti jue kongsi resipi bubur dia, very simple tapi yummy yummy :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails