Thursday, July 22, 2010

hobi terbaru

...hobi terbaru si bam2 skrg nie...
...adalah menjerit kuat2...
...kat umah, tak pe la...
...walaupun naik bingit telinga nie...
...tapi bila kuar...
...aku rasa nak tutup2 mulut dia...
...malu ok...
...is it normal/ok????...
...risau gak aku...
macam menangis kan,
padahal dia tgh melontarkan vokalnya :P

16 comments:

::c i k d e a n y:: said...

haha..lawak la marissa ni...

Ibu Alia Kaiyisah said...

Jue,
Semua tu normal time umur dia mcm skang ni. Maybe dia baru realized yg dia ada suara so tu kira nk test power la tu. Hehe.


*teringat ms Kaisya melalak dlm Jackel. maluuuuu*

mamamarissa said...

has ~ macam2 dah dia skrg nie :D

ann ~ semua org tgk senyum2 & gelak2...sabar jer la kan :D

SugarSpices said...

praktis nak jadi Siti Norhaliza bila besar nanti..aahahha

mamamarissa said...

kelip ~ auwww..tak kuasa mak :D

smms said...

yezza itu perkara normal ..baby makin besar makin byk lagi ragam ..so stand by urself ..hihi

deena awanis said...

she wants to attract people's attention..;-)

xpun, marissa tgh training untuk jadi penyanyi kot..huhu

mamamarissa said...

asmms ~ i'll stand by me :P

deena ~ sebelum nie, mungkin dia nak attract perhatian mama&papanya...but now berlanjutan sampai kat luar...geram!!!!

NURUL said...

julia perangan marissa sama mcm raina. menjerit kuat2. hari tu pi mc d kononnya nak mkn . baru mkn sikit raina dah menjerit2 dia tak nangis tp menjerit. alahai anak dara kita makin nakal

mamamarissa said...

nurul ~ tue la...nakal kan?? :D

Elin said...

hhihihi..cute nyer marissa..kuat jerit sama cam wina. Klu g jln2 tu..friendly sgt..asik nak tegur org..dah org2 kat luar tu tegur2 die balik..huhu.

mamamarissa said...

elin ~ tue la kan...budak2 skrg nie so friendly...tak yah nak ajar2 dah :D

Fathiyah said...

ada talented menyanyi nih =)

baya said...

adikku sayang, its normal dear, anak2 kak baya lebih dari jerit okie ... esp Dzarif tu ... Szafri mcm pendiam sikit tp bila abang dia mula, dia pulak non stop

Dont worry, proses pembesaran... cute my bam bam ni

Liyanaroxx said...

alahai...comelnya even though muka cam tgh menangis meraung padahal tgk jerit2 manja!!! ;)

mamamarissa said...

fathi ~ menyanyi...no no :D

k.baya ~ then, its normal la ya...jue risau gak :D

abang2 bam2 nie lg kuat menjerit agaknya :P

liyana ~ mcm menangis kan, padahal menjerit tak ingat nyer...hehehe!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails