Thursday, July 15, 2010

papa oh papa

...kehadiran marissa mmg byk...

...merubah segalanya...

...termasuklah darling hubby...

...fyi, dia seorang yg tido 'mati'...

...sgt susah utk bangun ya...

...masa nak kejut dia...

...mmg selalu terpaksa aku laungkan...

...kelantangan vokalku...

...hahaha!!!...

...tapi itu dulu...

...sekarang, dia cuma perlu anaknya saja...

...merengek skitt jer, dia dah tersedar...

...apatah lg kalo si bam2 nie menangis...

...mmg terus dia bangun...

...aku wat per masa tue???...

...korang tak yah tanya la...

...mmg tak sedar apa...

...hahaha!!!...

...apapun...

...terima kasih sayang...

...pas nie, sayang jer la bangun...

...kalo anak menangis ya...

...boleh???...

...:P...

12 comments:

aLyNnZ said...

morning..uihh syoknyer klau hubby bgn tiap mlm time anak nangis..bahagia rasa kan..?

mama_auni said...

heheh, same like my hubby..kenkadang dengar anak nangis tp sajek wat tdo..hahah then die akan bangun buat susu ke ape ke..hehehe

deena awanis said...

lucky u!!hope my hubby pun akan berubah ke arah tu nanti..=)

Mimy Hamid said...

bestnya papa alert...wish i pun nak hubby camni...bahagia la

smms said...

sama ngan hubby i ..lelaki mmg cmtu berubah kerana anak .gud !

cik gObu said...

wahhh bestnyer

mmg bapa mithali lah :d

mamamarissa said...

allynz ~ mmg bahagia...tp part anak menangis tue, yg tak berapa nak bahagia :D

iza ~ kita sama..kita sama :D

deena ~ insyaallah :)

mamamarissa said...

mimy ~ i think kan ur en. awak tue cam ada ciri2 tersebut jer :)

smms ~ kan...tue la penangan ada anak :)

ween ~ kata anak papa kan :)

Nurhayati said...

good job bambam.. dah ada alarm baru tuk papa kan.. bunyi sket dah bole bangun.. bagus ni.. suh papa je buat keje.. mama bole rest dan tido cukup2x

mamamarissa said...

yati ~ betul betul betul :D

susudalambotol said...

anak memang boleh ubah kita jadi yang lebih baik.

mamamarissa said...

hidd ~ kan? sgt setuju :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails