Thursday, July 30, 2009

kenapa???

...kenapa aku tak bleh nak paste apa2...

...kat setiap entry aku ya...

...tension tul la...

...anyone can help me???...

...please!!!!!!!!...

p/s : aku telah dilanda badai kemalasan...tolong!!!

14 comments:

mummy_ayu said...

demam kot komputer tu? kenkadang internet nie memang cam tu..keep on trying yer..

aku lah arween said...

jue
berusaho lah kito sekueknyo

hahahaha

standard arr jue
internet mmg sengal kengkadang

aRe_uDear said...

hohooo.. nape comp tuh majuk kot..
ape kate kalo xleh paste klik by mouse try kat keyboard lak..copy pas2 tkan ctrl-V.. kalo x leh jugak restart jer comp tuh huhuuu

FIESYAH said...

biasenye internet ar wat hal...saborje lah!!!

busyuksayang said...

tue la...email pun prob...rasa nak campak dah pc nie...hahaha!!!

nURmALa mAZLan said...

ahahaha~
sama la kita kak..
sgt malas skang ni
nak berehat² je

busyuksayang said...

mala ~ rasa nak tido dah nie :D

akiss said...

belogsepot la ni buat hal. haihhh

sabar ye kak. jgn malasin. heheh

busyuksayang said...

akiss ~ mmg sewel kan belogsepot nie...hahaha!!!

p/s : malasin sudah nie :p

Nurhayati said...

alalal komputer pun tak sihat gak ek.. pe kata restart je ;)

busyuksayang said...

yati ~ rasa nak campak jer dah nie...hehehe!!!

Putri Ramlan said...

copy paste dkt pc ke apa?

busyuksayang said...

putri ~ copy paste kat entry..don't know why tapi mmg tak bleh..tak bleh nak jawab tag...tension tul!!!

ada. said...

kan waktu awk nak post entry kan,
kat belah atas tuh,ade tulis compose dengan edit html kan?
haa cuba klik edit html,then bru try paste.
insyaallah boleh kot:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails