Friday, July 31, 2009

happy :)

...hari nie...
...aku rasa happy sgt...
...first...
...sebab my bff diana...
...telah selamat melahirkan...
...and its boy...
...alhamdulillah...
...congrats dear & to iman...
...auntie tak sabar nak tgk & cium iman...
...rasa mahu terbang ke KK juga saat ini...
...anyway, masih menanti kiriman mms...
...gambar iman dari diana nie...
...tak sabarnya...
...:)...
...second...
...of course sebab boss aku on leave...
...hari nie sampai hari isnin...
...tercapai juga hajatku...
...utk bersenang lenang & bersuka ria...
...siot jer...
...hahaha!!!... ...since gambar iman tak de lagi...
...gambar mama & auntie pun jadi la ya...
...:)...

ya, aku jadi kangen banget ama dia...take care dear *hugs*

12 comments:

Kaiser said...

salamm...syukur kepada Tuhan..

busyuksayang said...

salam...thanks kaiser :)

~Eila @ Along~ said...

salam...wahh tahniah utk kawan awak tuu...

busyuksayang said...

salam eila...thanks dear :)

mummy_ayu said...

say my congrate to ur friend tu! kita puns uka gak coz next week bos kita gie outstation till tuesday..so, opis aku yang punya..n boleh decorate opis baru.

busyuksayang said...

insyaallah..wah!!! siap decorate office baru...dahsyat tue...hahaha!!!

MyNameisMimy said...

lama x jenguk blog jue...sorry x sihat la..happy too

nurulzia said...

mmg best bile boss not around!!!

busyuksayang said...

:)

mummy_ayu said...

sayang..vote for iris yang bam bam kat blog mama aqish.jom tgk blog kita dulu, nak tau macam mana nak vote ek.tq!

busyuksayang said...

of course dear, i'll :)

Nurhayati said...

congrats to Diana.. semoga kelahiran Iman itu membawa keceriaan dlm rumah tangga.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails