Wednesday, July 29, 2009

alaaaaaa

...alaaaaaaa...

...aku baru berangan2...

...nak bersenang-lenang...

...alih2 mesy. post kab ptg nie cancel...

...hampeh!!!!!!!...

p/s : rasa mahu makan burger king + nandos la syg :)

9 comments:

ummiaqeef said...

beul..betul..betul..baru je nak rehat² tetibe je cancel la..slalu je camtu..

FIESYAH said...

bile bos x de bagai dunia kite yg punye...he..he..biaselah time nak senag lenang tu lah last2 x jadi optong stim tul lah kan?...

Baby Tiger said...

huhuhu bestnya bila diri dah tak dibelenggu oleh prekab dan post cab - especially paper Jemaah Menteri yang urgent tu!!

busyuksayang said...

rozie ~ baru ingat nak tido lama2...menciiiiiii!!!

fiesyah ~ sakit hati jer...hahaha!!!

anim ~ tapi diriku masih lagi dibelenggu...oh tidak!!!

Putri Ramlan said...

arghhh! lama rasanya tak makan Nandos walaupun ianya bukan dalam peberet list saya! :D

aku lah arween said...

heh cancle plak eh
isshhhh

tak dpt nak berpoya2 kt opis ek

takper lah t dpt mkn burger king
ok lah tue
heheheh

busyuksayang said...

putri ~ i pun dah lama tak makan nandos :D

arween ~ tue la...spoilt mood tul...hahaha!!!

Mrs LVoe said...

skrg selera makin sedap yea.. xpe jue utk baby & jue. biar chubby skrg. x sabar nk tunggu ur junior. sha lak yg excited

busyuksayang said...

sha ~ ya dear...ada masa, mmg selera tak bleh nak kontrol...ada masa, jue tak bleh nak makan :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails