Thursday, July 23, 2009

cemas vs lawak :))

...korang nak tau tak???...

...tapi janji dulu...

...korang takkan gelak ok...

...berat aku nak cerita...

...tapi...

*

*

*

*

*

...kami terkunci dalam rumah sendiri tadi...

...hahaha!!!...

*

*

*

*

*

*

...sebenarnya...

...masa nak kuar rumah pagi tadi...

...tiba2 mangga di main gate jammed...

...tak bleh buka...

...puas darling hubby cuba...

...cemas mmg cemas...

...tapi lawak yg lebih...

...jiran2 pun gelakkan kami...

p/s : sudahnya darling hubby call org utk

dtg potongkan mangga durjana itu...hahaha!!!

durjana tak durjana...tapi lebih 2 thn gak ia berkhidmat utk kami tau :)

13 comments:

DYLA said...

sabar je la.. hehe

FIESYAH said...

syah x gelak tau...senyum singis je...he..he...nasib leh kuar klu x tekurung lah kat dlm...sabor je lah...

aku lah arween said...

adehhh
cuti lah nie yer eh

Putri Ramlan said...

haha. siannya julia. takpe.. i rs adalah org lain gak penah lalui benda ni.. tp mcm i.. pintu bilik i dikunci n dh 3 kali kunci tinggal kat dlm bilik.. 3 kali gak lah tukar tombol.. haha..

busyuksayang said...

dyla ~ tu la...sabar je :)

fiesyah ~ rasa cam best jer bila dpt kuar tue...hehehe!!

arween ~ keje tapi masuk lambat la dear :D

putri ~ ada masa rasa lawak kan...benda2 yg tak sepatutnya jadi tapi jadi...hehehe!!!

gambit said...

alasan tak nak pi keje la tu. cis!!! *** lari!!!...

MyNameisMimy said...

haiyoo camner leh terkunci tu..hikhik

busyuksayang said...

gambit ~ skrg nie, tak yah susah2 nak bagi reason kat MC...ckp tak sihat jer, dia reply ok...jgn jealous :P

mimy ~ lawak kan :D

♥miss zaza♥ said...

kakak!
sumpah lawak
HA HA HA

The Exquisite Instigator said...

haha. comel. kesian mangga tu kena potong wlpn dh 2 thn berkhidmat. apasal x panjat je pagar 2.

busyuksayang said...

zaza ~ cemas tapi lawak kan :D

The Exquisite Instigator ~ cam ner mak buyung nak memanjat dik oi...lgpun kalo lepas kuar pun, kete nak kuar cam ner kan..hehehe!!!

akiss said...

hahaha. bukan nk nolong jiran2 tu? sabo je la. hehehe

busyuksayang said...

akiss ~ diaorg tolong sambil gelak...sabar jer la :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails