Monday, July 6, 2009

isnin lagi :)

...rasa macam...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

...nak makan MEE KARI la...

...yummy yummy...

...semalam kami ke Jusco Bukit Tinggi...

...dgn Angah + family...

...Angah enjoy shopping for Adam & Maira's baju...

...aku cuma dapat sehelai cardigan hitam guess...

...jadi la, dari tak dpt apa2 kan...

p/s : aku ke klinik tadi for first check-up...

jumpa dgn si mak yong comel, ieza...

alhamdulillah, semuanya ok dan aku dpt

first pic of our shomel tadi :)

13 comments:

ungu violet said...

alhamdulillah, dah brp minggu ye?

Mrs LVoe said...

x sabar nk tgok pic dear.

Putri Ramlan said...

yeayyy! tak sabar lah.. :)

aku lah arween said...

yang,

upload arr picture

:D

mummy_ayu said...

sukenye..mana pic baby plus lama tak tgk pic mama dia..nak tgk macam mana punya tembam sekarang? he he he..

baBe_ieza said...

wah..kak jue yang cumels dah dapat tgk pic baby yer..gi scan tadi eyh...

nURmALa mAZLan said...

best nyer akak
semoga semua nyer selamat hinnga ke kelahiran ye kak

Baby Tiger said...

take care yer jue..

busyuksayang said...

farah ~ alhamdulillah...saya dah nak masuk 10 minggu :)

sha, putri, arween & mummy_ayu ~ nanti jue upload pic baby k :)

ieza ~ tadi gi scan :)

mala & anim ~ thanks dear..selalu doa utk kami ya :)

ummiaqeef said...

take care yah..!

busyuksayang said...

thanks dear :)

MimY HaMiD said...

bila isnin je monday blues kan

busyuksayang said...

monday is lazy day :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails