Wednesday, May 6, 2009

Tag by Anim

Peraturan nak jawab tag ni ialah : 1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. dapat award nie dari cik anim yg shomel

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

1. hakikat yg sukar utk aku terima...aku kini anak yatim piatu :(

2. tapi syukur kepada Allah, kerna aku masih punya darling hubby, kakak2, abang2 ipar, anak2 buah, keluarga mertua dan teman2 :)

3. percaya atau tidak...aktiviti shoppingku sudah berkurangan sekarang:)

4. kebelakangan ini, aku sgt gilakan charm bracelet :)

5. aku mudah marah...tapi cepat reda...kan syg kan???

6. darling hubby selalu kata aku sukar utk mengucapkan maaf :p

7. aku jenis yg suka berfikir...even masalah kecil pun, sampai migrain2 aku memikirkannya...hahaha!!!

8. aku nie jenis yg well-organized...sdgkan darling hubby plak ikut suka dia jer...so, mmg selalu kena marah dgn aku...sian syg...muahssss

9. setelah apa yg terjadi, aku selalu tak sihat sejak akhir2 nie...fizikal + mental rasa sakit...dan saat ini, aku hanya perlukan rehat, rehat dan rehat...i think i need a vacation la :)

10. setelah 'musim hujan' mendatangiku, kini aku rindukan 'pelangi'...biarlah hadirnya membuat penyeri hidupku :)

"Segala UjianNya... ALLAH menguji KEIKHLASAN bila bersendirian... ALLAH memberi KEDEWASAAN bila ada masalah... ALLAH melatih KESABARAN dalam kesakitan...dan sesungguhnya ALLAH tak PERNAH ambil sesuatu yg kita sayang TANPA menggantikannya dengan yg lebih baik..."

2 comments:

Baby Tiger said...

rindukan pelangi??

http://dunia-anehku.blogspot.com/2008/07/somewhereover-rainbow.html

rindukan senyum jue :)

busyuksayang said...

yes dear...i'll smile :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails