Wednesday, May 13, 2009

oppsss..tersilap sudah!!!

...masuk office tadi...
...aku dah pening...
...hari nie rabu @ khamis...
...coz boss aku pakai batik...
...then, dia bagi tau...
...dia tersilap hari...
...hahaha!!!...
...pity him...
...dah la byk meeting hari nie...
...dah...
...korang jgn gelak plak...
...:p...
p/s : dia siap ckp kat aku 'mesti org
ingat i gila kan???'...dan aku mcm biasa,
angguk tak geleng pun tak...cuma gelak jer!!!

21 comments:

aku lah arween said...

hehehehe
semgt bos awak eh jue

semangat batik

busyuksayang said...

arween, msti malam tadi dia dok mimpi menchanting batik...hahaha!!!

MY HEART said...

Sure bos awak malukan??? Sian bos awak... ahaks!

shinnaz said...

haha..klaka la Mr C nie k.jue..kite teringat jugak insiden time die cuti disbbkn terjatuh last year..:)

::c i k d e a n y:: said...

hik2..macam2 la en C tu...

Baby Tiger said...

Mr C takder baju spare ke kat opish?? :P

mummy_ayu said...

sian nye ur boss...suwoh dia gie beli kemeja baru satu la...

fiesyah said...

semangat bos u pki batik tu...cube tngk bj baru or lame...klu baru memang ar...

aRe_uDear said...

semangat berbatik la plak bos hang tue yer.. wakakaaaa kim slam batik tuk die hari nie hahaaa

susudalambotol said...

hahaha.
bos awak dah tak menyabar nak hari jumaat ler tu. nak cuti :D

akiss said...

sdgkan sy lah plg bosan kamis, nk pk nk korek mana lg baju batik. hahaha

lawok la. mmg bersemangat bos akak. ahahahah

busyuksayang said...

my heart ~ tak malu langsung...selamba jer gi minum kat cafe & masuk meeting..:)

shinnaz ~ tue la tue...mcm2 la boss akak nie...hahaha!!!

cikdeany ~ mmg mcm2..:P

anim ~ x de...yg byk blazer & tie..hahaha!!!

busyuksayang said...

mummy_ayu ~ ermmm...dia wat selamba dia jer :)

fiesyah ~ nasib baik baju lama...hahaha!!!

are_udear ~ salam batik tue...hahaha!!!

hidd ~ bkn dia jer...saya pun..nasib baik tak berbatik sama :P

akiss ~ mmg lawak tul dia hari nie...tgk dia jer, rasa nak gelak...hahaha!!! dah2...sian dia...hahaha!!!

ummiaqeef said...

hehe..lawaknye..kalo pompuan x perasan sgt kan..kalo laki ni mmg ketara la sbb biase pakai kemeja je..hahaha..

busyuksayang said...

tue la zie...tp dia wat selamba dia jer...kira ok la tue :)

DYLA said...

hahahhaha!
lawak giler la jue.

nasib bos i tak penah lupe. kalau tak i pakat gelak dulu

Mrs LVoe said...

hahahhaha sweet la bos u

nURmALa mAZLan said...

hahahaha
semangat batik dah datang kat bos akak tu..ahahaha~

busyuksayang said...

dyla ~ tue la tue...tak pasal2 dah kena gelak dgn jue...:))

sha ~ he's cute kan dear???

mala ~ tapi tadi dia kata kat kakak yg dia malas dah nak pakai batik esok...kuang3

Putri Ramlan said...

haha. inilah namanya berangan tak kena tempat :))

busyuksayang said...

agree with u dear :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails