Tuesday, May 19, 2009

eeee geramnya!!!!

...darling hubby got call from IPD Sepang tadi...
...mereka telah berjaya mengesan...
...pemilik kereta viva merah tersebut...
...ternyata ia bukan plat palsu...
...alhamdulillah...
...mereka akan buka kes ini...
...dan aku tak sabar2 nak tunggu...
...tindakan mereka selanjutnya...
p/s : pencuri durjana itu adalah org indon
yg telah diberi taraf 'penduduk tetap'...
mmg damn!!!

22 comments:

Nurhayati said...

aduhai.. resident sendri yang mencuri..geram la plakkan.

Weed and Bandages said...

sabaq sabaq..

busyuksayang said...

nurhayati ~ bkn resident sendiri tp org indon yg telah diberi taraf 'penduduk tetap'...damn betul kan...

kak f_ _ _ a ~ sabaq la nie..:p

Putri Ramlan said...

demit gila lah mereka ini.
tp sy ada pencuri yg sy kenal sgt.
lagi lah. pfffttt.

MimY HaMiD said...

eee i pn geram baca..dasar pendatang x sedar diri tul..isk emo ni

aku lah arween said...

jahat nyer lah hai

eee kite pn geram

busyuksayang said...

putri ~ sgt damn...menci!!!

mimy ~ tue la dear...geram kan!!!

busyuksayang said...

arween ~ mereka mmg tak sedar diuntung...dah bagi menumpang kat sini, lg nak buat jenayah...menciii tul!!!!!

Baby Tiger said...

jue, harap2 cepat2 la polis dapat tangkap bedebah tu kan??

busyuksayang said...

tue la nim...harap sgt...skrg nie, tido mlm pun jue tak leh nak lena sgt..still takut tau!!!

mummy_ayu said...

dah la duduk negara kita, dapat PR lagie, lagie nak curi kita..tangkap hantar balik negara dia je baru ada akai! geram!

busyuksayang said...

mummy_ayu ~ semalam, jue & hubby diberitahu oleh polis sekiranya pihak mereka dpt menangkap suspek & sabit kesalahan...mereka akan dipenjara 6 bln (ya...6 bln shj) & kemudian dihantar balik ke negara asal...jadi, elok2 bleh mencari rezeki kat sini...dia buat taik...so, pk la sendiri...eee geram tak abis2 lg nie...

Farah_W said...

eeeee...geramnyeee aku dgn org2 macam ni...tak sedar dek untung langsung!!!!!!!

busyuksayang said...

mmg farah...sgt2 tak sedar diuntung...menci!!!

Liyanaroxx said...

hahahaha....stupid punya penjenayah!!!tapi bagus gak kak jue...atas kebodohan dia,polis dapat detect gak kereta tuh & tuan nya skali...mmg teruk kan PATI nih?area umah liyana dulu pun teruk gak...sejak ada guard house nih,alhamdulillah...kurang dah jenayah & kes pecah umah dah lama xde...huhuhu!!!

busyuksayang said...

liyana ~ inilah risikonya perumahan baru...tapi bila semua rumah dah penuh nanti, kami dah sepakat nak buat guard house

fantaghirolynn said...

mmg dasar pencuri bodoh.. leh dok sembang dgn cikgu sebelah umah kak jue

~Eila @ Along~ said...

isk..tak sedar diri la..dok menumpang takmo jaga perangai...elok p campak lut bg ikan makan..sakit lak ati den ..hehe

busyuksayang said...

eila, itupun kalo ada ikan yg nak mkn...hehehe!!!

busyuksayang said...

lyn ~ tue la...dlm dia dok berani tu, ada gak bodohnya..

Mrs LVoe said...

kurg asam yea.. sha baru je baca. sib baik xsempat mcrui

busyuksayang said...

tue la sha...syukur sgt :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails