Friday, May 15, 2009

jumaat yang indah :)

...kenapa jumaat saya indah???...
...kerana saya dapat menikmati...
...hot chocolate yg saya buat sendiri...
...pagi tadi...
...thanks to CPM...
...sgt heaven ok....
...sampai darling hubby nak tapau...
...:)...
...cara utk membuatnya...
...sgt mudah ya...
...semudah ABC...
...wah!!!!!!!...
p/s : disebabkan kegilaan aku membuat
typing speed mlm tadi...tak pasal2 darling hubby sound
'bleh senyap sikit tak sayang???'...mana taknya, bunyi keyboard
laptop dah tentu2 mengganggu fokus dia yg sedang mengisi
borang keluar kuarters masa tue...selebihnya dia jealous la tue....
tgk aku taip laju2....ya, laju sampai mcm nak tercabut button keyboard...
hahaha!!!!

9 comments:

Liyanaroxx said...

hahahaha~!! sis pun buat ek typing speed tuh?muahahah~!! liyana pun kena sound dgn my dad.."nih awat malam2 main keyboard nih?mcm girl sorg jerk ada laptop" muahaha~!! makan dalam sisssss........=D

busyuksayang said...

tau tak per...hahaha!!!!

aRe_uDear said...

wakakaaa.. typing speeding lebey tuh yangg nak keje gapo tuh.. hahaa..
Hot coklat suker gak nak skit leyyy... heheee

Putri Ramlan said...

pergh! hot choc? bestnyaaa! :D

busyuksayang said...

aRe_uDear ~ nak jadi jurutaip bleh??? :P

putri ~ mmg best...sgt!!! :D

Baby Tiger said...

typing speed - teringat zaman poli!

busyuksayang said...

ya nim...teringat zaman study dulu kan :D

nURmALa mAZLan said...

wakakakaka
kan dah kena sound tu kak
hehehe~ "boleh senyap sket tak sayang" hahaha~

busyuksayang said...

tue la...geram jer!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails