Thursday, July 14, 2011

last weekend


...hari sabtu hari tue kami ke A Famosa Resort...
...join family day angah...
...tak berapa nak enjoy...
...sebab hujan & icha dah start demam panas...
...malam sebelum tue lagi...
...at first, mcm nak tak nak jer gi...
...tapi bila nak gi tue, ok jer dia...
...so, we've decided to go...
...alhamdulillah, icha ok...
...dia teruja tengok binatang2 @ Animal Safari...
...dan kami sempat tgk Wild Wild West show...
...then, kami terus keWaterWorld...
...since icha tak sihat, aku igt tak nak la bagi dia mandi...
...jgn harap ok...
...dia la yg paling happy bila tgk air...
...itu belum masuk dlm air...
...mmg hilang demam dia terus...
...dasar 'hantu air'...
...hahaha!!!...
...tapi sayang, aku tak ambik pics langsung...
...camera dlm handbag...
...handbag plak hubby dah simpan siap2 dlm locker...
...ish, sayang tul...
...dah puas mandi, kami terus balik...
...siap singgah beli durian & petai lg...
...sampai umah banting...
...terus makan durian sampai pengsan...
...dinner plak aku bantai sambaludangpetai puas2...
...bukan apa, aku teringin sangat...
...tapi masak sendiri ya...
...angah malas nak layan...
...hahaha!!!!...
...hari ahad kami ada 2 kenduri kahwin...
...makan makan makan...
...matilahhhhhh...
...balik ke rumah semula...
...icha demam balik...
...aduhhhhhhhh!!!!!...

























4 comments:

mummy_ayu said...

wh..gie a famosa ..best2..kak ayu dah 2 kali gie..memang have fun.. :-)

Vna Sandhu said...

x pernah sampai sini..ramai kata best

Fadilah R. said...

xpernah smpi sini. rase mcm nak pi gak satu hari nanti.

demam2 pun janji icha happy =)

abah khalisha said...

wah sonok ni jalan-jalan sampai demam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails