Tuesday, July 19, 2011

dataran nilai


...ptg ahad hari tue, kami ke tesco...
...beli barang skitt...
...then, singgah jap @ dataran nilai...
...saja nak bagi icha tgk orang main layang2...
...coz dari tesco lagi dah nampak byk layang2...
...:)...



 amboi, icha tgk apa sampai muncung2 mulut tue???



 ooo...icha tgk layang2
nasib baik dia tak kata bird :D




 main2 jap


 alamak, dia nampak playground



 since dah nak maghrib, papa said NO NO NO!!!
terus balik



icha sedih...uwaaaaaa!!!!



p/s : macam2 ada jual kat situ...bleh gak cuci mata
huhuhu!!!!



7 comments:

Vna Sandhu said...

nasib baik icha x meragam bile nampak playground..kalau Kira dh menitik air mata sbb x dapat pegi heheheee

Ann said...

Jue,
gambar papa dukung Icha tu
nampak betul Icha dh besar kan
hehe
btw Icha mmg sentiasa sweet
jeles anT taw
:)

Fadilah R. said...

comeylah icha ni. mantap mantap sexy. weeee...

nanonano said...

cantek la kasut icha,
kt ktn ni payah betul nk crik kasut budak cantik2. huhuhu

mamamarissa said...

vna ~ tue la babe...so far, mmg under control lg :D

ann ~ kan...bila pk balik cam tak caya, dah besar anak aku..hahaha!!!

mamamarissa said...

fad ~ weeee :D

na ~ bila turun sini lg??? jum kita gi shopping sesama :)

Elin said...

nape tak ckp g dtaran nilai..dokek sgt..klu tak leh kak wina main2 kat playgroun ngan icha bam bam tu. Next time klu g tesco nilai, roger2 ek.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails