Wednesday, July 27, 2011

baju raya??



...planning nak ke OU this weekend...
...settlekan baju raya icha...
...sakan ko, mcm la puasa...
...hahaha!!!!...
...tak pe, icha belum boleh puasa lg...
...kan? kan? kan?...
...ok, mama dah google2 zara kids...
...semuanya comel...
...nak beli semua, mmg tak dapek la...
...so, ini antara yg bakal di grab...
*kenyit2matakatpapa*


lawa kan? bleh caras mama nie icha

yg nie, so sexy

idaman hati

kalo pakai dgn jumpsuit & baju kat atas tue,
mesti lawa kan???


...ada byk lagi sebenarnya...
...tapi sebelum mama meroyan...
...cukuplah setakat ini saja ya...


p/s : aku tak reti nak shopping online baju2 icha nie
almaklum la, anak aku nie debot skitt
takut tak muat baju tue nanti
so, ke shopping mall jer la jawabnya



3 comments:

mamasuri said...

sy pun ada kenyit2 kat zara kids online tu..memang cantik...n anak saya pun bam bam so memang tak dpt nak online...huhuhu

Vna Sandhu said...

mmg icha stylo habis nanti..mengalahkan maknye hihihiii

mummy_ayu said...

memang geram tgk baju girl2..semua pun comel2 n cute...or

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails