Friday, September 24, 2010

yg mana satu???


esok :
~ open house boss @ batu caves ~
~ open house officemate @ putrajaya ~
~ open house officemate @ bangi ~
~ kenduri aqiqah & cukur jambul @ seremban ~

...aduh!!!!...
...aku pun tak tau nak gi yg mana satu...
...dgn keadaan hubby & marissa skrg...
...adalah mustahil utk aku pergi kesemuanya...
...jadi...
...biarlah hubby yg menentukannya...
...lgpun dia kan driver :P...
...aku & marissa just follow...
...:)...


yayang jgn marah2...nanti lambat sihat :D


p/s : dah start rasa tak sedap badan...
aku pun cam nak join hubby & marissa jer...
jgn2 esok kami tarik selimut tido sampai pening
open house ke mana, kenduri ke mana...hahaha!!!!


7 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

get well soon everybody! take care :)

FIESYAH said...

take care..

NURUL said...

pergi yg dekat jer julia sbb marissa pun tgh tak sihat kan

mummy_ayu said...

uih...banyak tu invitation..tul kata nurul tu, gie yg dekat je..or gie yg mana arat je..apa pun take care & get well soon semua!!

smms said...

mak ai bam bam garang nya ..

xpe lets take easy for ur destination .. pergi mana yg mampu ..i rindu saat beropen house ni ..sob sob ..nak jugakkkkkkkkkkkk

deena awanis said...

banyak betul kan invitation utk this weekend..tapi i x dapat pergi laa kot..=(

~LIZA~ said...

take care babe.. have a good rest..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails