Wednesday, June 16, 2010

ice room

...tempat nie sgt comel ok...
...ala2 tempat karaoke jer...
...so, haruslah feeling2 ceria bila makan...
...tapi yg paling teruja...
...dah tentu2 si bam2...
...:D...
pose dgn mama dulu
wow!!!
bam2 teruja sampai meleleh air liur...hahaha!!!

papa terkejut bila bam2 nak tarik mangkuk ice cream tadi...hahaha!!!

so, inilah jawabnya...menjerit2 bila dibaringkan...geram jer!!!

cuba angkat kepala utk bangun...tgkla kuat kan dia

wah!!! merajuk sudah :D

sudahnya, papa pujuk dgn ini :)

25 comments:

deena awanis said...

ice cream ke tu??patutlaa marissa geram nak terkam..=)

mamamarissa said...

deena ~ yes dear..itu icream cream...tue yg marissa teruja tue :D

~LIZA~ said...

kat mana ice room ni babe? mcm menarik la pulak :D

goblogbyfarah said...

fuh, kat mana ice room tu? mcm best jeeeee!

mamamarissa said...

rasanya ada kat byk tempat...tapi yg nie i gi kat nilai square :)

Farah_W said...

baju bam2 semua cute...hehehe

FIESYAH said...

ice room ni kat Nilai kan kak? yg msk jln2 cari mkn tu kan...sape lah x meleleh tengok ice krim banyak mcm bukit...

mamamarissa said...

farah ~ ye ke???

fiesyah ~ ya, kat nilai...tue yg meleleh air liur bam2 tue :D

NURUL said...

bestnya ni kat nilai rasanya ada. sbb nurul kalu anta adik bongsu blk kampuskat melaka ada lalu ni.

mamamarissa said...

nurul ~ yup...tepi jalan jer :)

smms said...

bila maiin besar maka makin byk la ragam nya .. seronok kan .. bestnya ice room katne ek tmptnya ?

mamamarissa said...

smms ~ ya, makin mcm2 skrg nie..ice room tue ada dkt nilai square..tepi jalan jer :)

reena said...

Kakkk ice cream ehh tu? I thought ais kepal cam ais kacang tu. Nampak sedapnyaaaa!

mamamarissa said...

reena ~ yes dear...ice cream tue...at first, kakak pun igt ais kepal...hahaha!!!

✿nkara✿ said...

marissa comel! (:

tengok ice cream tu air liur pon meleleh...tsk

mamamarissa said...

nkara ~ skrg nie, asal tgk makanan jer...mesti meleleh air liur tue..sabar jer la :D

ummiaqeef said...

slalu nmpk kalau lalu balik dr johor..masuk highway nilai tu..mahal x kat situ??

mamamarissa said...

zie ~ a'ah...murah jer...mesti aqeef suka...tempat dia sgt comel :)

ann @ hatiberbunga said...

hehe.. ann yg org nilai ni pun x pegi2 lagi terjah iceroom tu. huhu..

ps: marissa ni.. x penah x comel, kan? hehe..

mamamarissa said...

ann ~ kena terjah...bdk2 mesti teruja tau :D

Ibu Alia Kaiyisah said...

Mama Marissa,
Kita banyak kali lalu depan IceRoom ni tp tak pernah terlintas nk singgah. Bila tengok bowl ice-cream kamu tu rasa mcm WAJIB pergi lepas ni. Hehe.

mamamarissa said...

ibu alia kaiyisah ~ mmg wajib gi...tempat yg sgt menarik ok :)

Elin said...

hai awak...
dah pegi nilai nape tak roger..klu tak boleh jumpa...elin duk nilai ler...
sedap kan ice cream kat ice room tu...nyum2...
marissa pun nmpk nyum2..mcm nk gigit die..:)

Mama Qiestina said...

syomelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa marissa...


gewammm...

mamamarissa said...

elin ~ la...ye ker??? next time ok dear :)

yatt ~ anak dara awak pun apa kurangnya...makin manis gittew :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails