Wednesday, June 30, 2010

cukup indah

"hidup ini cukup indah dengan adanya
diri kalian untuk dimiliki dan dicintai"
:)
p/s : I love my sayang & my yayang

15 comments:

mummy_ayu said...

so sweet...marissa & daddy dia...

Puan Seri said...

betul kak jue.. mereka2 ni la yg wat kita happy sentiasa.. sorg, membahagiakan, sorg lagi menceriakan.. so sweet..

deena awanis said...

u buat i x sabar2 nak dapat baby laa..

Baby Tiger said...

owwhhh i lurve all the pix!! bam bam makin tomey!!

Nurhayati said...

senyumannya buat autie terpaku jap..

Mummy Isya said...

akak...cute betol marissa!!! ya ampun..mau aje geget2 pipi die.. :D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cutenye marissa!!

mamamarissa said...

ayu ~ sweet kan :)
seri ~ itulah yg membuatkan hidup kita cukup indah :)
deena ~ tak lama dah tue deena :)

mamamarissa said...

anim ~ kisses for auntie...muahsss :)
yati ~ mmg kaki senyum marissa nie :)

mamamarissa said...

ayu ~ kakak pun selalu geram ngan dia..tak gigit, tapi cium puas2 :D
leily ~ hi auntie, hi alya..salam kenal dari mama & marissa :)

Elin said...

eeee...memang cukup indah...semua gambar2 marissa somellllsssss.... :)

baya said...

pandai main dah dia.. so cute .. geramnya.. kiss kiss marissa

mamamarissa said...

elin ~ muahsss for wina :)

kak baya ~ muahsss for auntie sayang :)

goblogbyfarah said...

dah macam umur setahun je marissa ni :)

mamamarissa said...

farah ~ seriously, i tak tau nak beli size apa utk dia for this coming raya...baju sedia ada byk yg dah tak muat ok :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails