Wednesday, June 2, 2010

bam2 dgn sepit2 rambutnya :)

...amboi!!!!...
...bukan main lg si bam2 nie melawa...
...dengan sepit2 rambut menghelip dia tue...
...sampai nak tido pun...
...masih lg dengan sepit2 rambut tue...
...ambikkkkkkk!!!!...
...hahaha!!!!!....
p/s : sepit2 tue tinggal 2 jer... si bam2 sibuk bergurau dgn papanya, sampai tanpa sedar jatuh tercicir...geram jer!!!

26 comments:

akiss ferrero. said...

aloh aloh jambu nye anak dara sorg ni. hihihi.

ceh, tgl dua je? baru bli mgu lopeh. hihihi tercicir la tu ek.

mamamarissa said...

akiss ~ tue la...tinggal 2...bila marah, best jer papa dia jawab 'nanti kita beli banyak2 ya dik'...sabar jer la :D

mummy_ayu said...

ala tomeinya....suka kan dpt baby girl..mcm mcm leh gayakan dia..

ann @ hatiberbunga said...

hik!hik! comelnya sepit rambut byk2 tu.
klau anak saya, ayra, sepit x penah nk lekat lama. harus tercicir x lama lepas tu. huhu..

deena awanis said...

haishhh..bestnyer laa dapat baby girl, ley sepit2 rambut..hehhehe..tomey..geramm cam nek geget pipinye tu..

FIESYAH said...

makin hari makin comel ar mia ni...

~yaya~ said...

alololo..comelnye laa dia tuh..hehe..dpt baby girl, mama laa yg suka kan?leh pakaikan cantik2..hehe..

nanonano said...

comelnye :D

NURUL said...

baju tido marissa tu sama mcm raina gmbr jam seluar merah kan jue?

smms said...

sonok kan bb gul bole melaram cum mama ..hihi

tapi qk xpakai sepit rambut t dia amik masuk mulut tertelan ..tgg bsr skit t ..

~LIZA~ said...

alahai comel btol.. si bambam ni kalau besar confirm lawa! :D

SugarSpices said...

ahaha fotogediks mia ni...comeeyyy cam mama dia

Elin said...

ish...geram tul la tgk die...
comey sgt...sebijik muka mama dia.

mama_auni said...

comeinyr bam bam..auni jgn harap la nk letak aper2 atas pala die tuh...

- d . a . r . i . a . s . u . e - said...

amboi meriahnyer sepit dia...seronok jadi anak mamammarissa....

Iryani Noor said...

chomell. chomell chomelll.. geram grrrrr.... best kn dpt baby gurl.. leh main dress up2.. mcm anak patung.. ihikkk =p...

sofia lom ader rambut lg, so xleh la nk pakai pin2 mcm marissa...

sweetfiza said...

bestnya baby ada rmbut...
baby fiza sejemput je rmbutnya tu ...tingin nak pkaikan sepit ...

mamamarissa said...

ayu ~ mmg best ada baby girl nie kan :D

ann ~ mmg dah hilang satu pun ann...geram jer!!!

deena awanis ~ mmg best...awak dah tau gender baby ke???

mamamarissa said...

fiesyah ~ dan makin nakal :D

yaya ~ yes dear...mama dia la plg happy cantik2kan dia :)

nanonano ~ ur baby pun comel..muahsss

mamamarissa said...

nurul ~ yup..anakku :)

smms ~ anak pun tak nak kalah kan...hehehe!!!!

liza ~ tak sabar tgu ur jr. plak *wink wink*

mamamarissa said...

kelip ~ mmg sgt gedik...tapi bkn mcm mamanya ok...muahsss

elin ~ ada org kata lebih mirip papa dia :)

ieza ~ sementara boleh letak, letak la apa2 pun...hehehe!!!

mamamarissa said...

cuya ~ menghelip gitu :D

iryani ~ sabar ya dear...bila sofia dah ada rambut nanti, bubuh la apa2 pun...jue tak sabar nak tgu rambut bam2 panjang skittt...nak ikat pokok kelapa plak :D

fiza ~ tak bleh bubuh sepit...cuba bubuh headband...mesti comel punya :)

Nurhayati said...

hihi comel.. nanti wat koleksi bebanyak tau

mamamarissa said...

yati ~ skrg nie pun pantang nampak aksesori baby girl yg comel2 :)

aLyNnZ said...

kiut nyer marissa wif her clips..clips pun sama comei cam marissa..pandai mama marissa oilih..

mamamarissa said...

alynnz ~ itu yg bestnya ada baby girl nie...semuanya comel2 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails