Friday, April 9, 2010

romantik ker tak???

...tertarik aku dgn...

...entry Nurul mengenai ini...

http://itsmenurul.blogspot.com/2010/04/lelaki-bangsa-asing-lebih-romantik.html

...darling hubby sememangnya tak romantik...

...tapi tak pe...

...sebab aku pun geli dgn romantik2 nie...

...that's why dia tak pernah nak bagi aku bunga...

...coklat tak pe...

...mmg dialu-alukan...

...hahaha!!!...

...tapi...

...sepanjang aku mengandung...

...tak pernah dia lepaskan tangan aku...

...terutamanya bila berjalan2 di shopping mall...

...ker dia tak bagi aku masuk...

...mana2 kedai utk shopping...

...hahaha!!!...

...cuma skrg nie...

...tangan aku tidak lagi memberi erti baginya...

...kerna...

...dia asyik sibuk memegang si bam-bamnya...

...sumpah...

...aku tak jealous pun...

...:P...

p/s : tapi kalau dia memegang bam-bam sambil

menggenggam tanganku...aku rasa sgt manis :)

9 comments:

akiss ferrero. said...

awwwww...suke =P

ye jugak. tak kasi masuk kdai soping lebih2. =P hahah.

btul btul, pegang tgn mcm tu pun mcm dh cukop, dh taw die syg kite kan, kan? kan ?

=)

NURUL said...

alahai julia...percayalah rissa yg bam bam juga jue bererti wat suami.

masa pregnant mmg layanan first class kan? mcm puteri. best

Baby Tiger said...

huhuhu bestnya ada hubby....

mama_auni said...

heheh..hubby pon kadang2 pegang tangan gak time kuar..kadang2 pegang anak jek..tp nk tdo mesti die pegang tangan kiter...hehehe

reena said...

susah nak jumpa lelaki Melayu yg romantik macam mat salleh sebab lelaki Melayu romantik cara lain. Hehe.

mamamarissa said...

akiss ~ ya akisss :)

nurul ~ skrg nie...anak yg lebih :D

anim ~ so, apalagi..kahwin cpt2 :P

mamamarissa said...

ieza ~ tak kisah la dia pegang ker tak...yg penting dia ttp sayang kita kan :)

reena ~ yes dear...that's y lelaki melayu sgt2 special :P

m@Ri@ said...

maria jeles husband asyik bg perhatian kat baby..nnt husband kata dgn anak sendiri pn nk jeles..hahah..sj je nk bermanja..hehe..

mamamarissa said...

maria ~ kan kan kan :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails