Wednesday, April 21, 2010

rinduuuuuu

...jgn tertipu ya...
...semua nie adalah gambar2 lama...
...skrg nie...
...jgn harap aku dpt bercinta2 cam nie lg...
...kan sayang???...
...rindu masa2 nie...
...aduhai!!!!...

11 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sweet lah kak jue niehhh...:)

akiss ferrero. said...

kih kih. nak jugakk.. nk tawennn... hihi... biasa lah tu, dh ade org baru si tomel tu. kena pandai bg masa. =)awwww

mamamarissa said...

shinnaz ~ skrg nie...tak sempat dah dik oi :D

akiss ~ tawen jgn tak tawen :P

ummiaqeef said...

bole je kalau pandai carik masa..hehe..

mamamarissa said...

by that time, aku dah zzzzzzzzzz :D

NURUL said...

yeah rindu zaman bermanja2 skrg papa raina pun lbh manja kan raina. tak pe laa anak sendiri kan bermanja dgn papa nya

Mimy Hamid said...

boleh je...lagi best dh ada marissa..syok bangat

mamamarissa said...

nurul ~ semuanya utk anak dara sendiri :)

mimy ~ mungkin masa semakin terhad, tapi mmg makin best hidup nie ada dia :)

mama_auni said...

kak jue..bole jek...amik 1 ari dating...sesekali nk berdua pe salahnyer..pstu time bam bamtdo curik arr masa ..hehehe...cewahhh..

Mrs Zamzuri said...

skang ni boleh jek la.. letak si bam2 kat tgh2.. hehehe mesti lagi sweet!

mamamarissa said...

ieza ~ nak wat cam ner, bila bam2 tido, k.jue pun tido sama...hahaha!!!

mrs zamzuri ~ ya, dia mmg mesti di tengah2 kami :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails