Sunday, April 11, 2010

jalan2 dgn mama&papa

...weekend hari tue...
...mama & papa bawa saya gi jalan2 ke SP...
...rasanya inilah kali pertama saya gi sana...
...masa dlm perut mama mmg la byk kali...
...tapi tak leh kira ok...
...sebelum kuar...
...sempat saya posing2 ngan papa...
...:)...

...dalam kete...

...saya cuba sembang2 ngan mama...

...tapi saya tak larat nak menahan mata...

...saya nak tido la mama...

...dah sampai SP...

...saya tak bangun lagi...

...papa terus tolak jer dlm stroller...

...bestnya tido bila papa tolak2 saya nie...

...:D...

...ya, saya terus tido lagi...
...sampai kat Ayam Penyet...
...saya terus terjaga...
...dap2nya bau Ayam Penyet...
...bestnya kalo saya dpt makan sama...
...:)....

...dapnya papa makan...

...sampai tak pedulikan saya dah...

...saya mula tak puas hati...

...dan mula merajuk...

...terus papa pujuk saya...

...posing ngan mama dulu...

...sebelum kuar dari Ayam Penyet...

...pas tue, mama&papa sambung shopping plak...

...wah!!! saya pun nak shopping gak...

...bestnya jalan2, makan2 & shopping2...

...ngan mama&papa...

...paling best bila ramai org tegur saya...

...siap say hai lagi...

...cam ner la saya nak jawab...

...:P...

...lain kali kita pergi lagi ya...

...sayang mama&papa...

...muahsss...

14 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahhaa...dlm perut mama byk kali da pergi??? mmg mama awak kuat jalan tau! :p

SugarSpices said...

laaa...comeynyaaa anak u ni jueee....gerammmmm ocayyy!!!

mamamarissa said...

shinnaz ~ mmg byk kali ok...hahaha!!!

kelip ~ dia mmg menggeramkan :D

m@Ri@ said...

comelnya dia..nk mkn ayam penyet jugak ek..

mamamarissa said...

maria ~ tue yg happy semacam tue...tapi last2 dia jadi tukang tgk jer...hehehe!!!

Mimy Hamid said...

si tembam makin bulat je tengok

mamamarissa said...

mimy ~ actually dia dah susut skittt :)

Baby Tiger said...

kecik2 ajak gi sini dah.. sah sah2 nanti shopaholic macam mama. hehehehe

mamamarissa said...

anim ~ julia's jr. kan...hahaha!!!

NURUL said...

tembam nya marissa. seriusly. agaknya kalu berjumpa raina kalah raina. raina kecik jer. alahai geram tgk marissa. ada petua tak jua nak bg baby tembam mcm marissa. umur raina nak masuk 5 bulan tp berat dia baru 5.6kg. marissa dah bape kg ye?

mamamarissa said...

nurul ~ last check up bln lepas, berat marissa 5.7 kg...tapi skrg nie, dia dah susut skittt..x de petua apa pun nurul...dia minum susu jer :D

Putri Ramlan said...

Seriously, ur princess mcm anak mat saleh oke! Gila comel and sooo tembam!! :D

mamamarissa said...

putri ~ lama tak nampak auntie kat sini...sayang auntie...muahssss

Farah_W said...

hehehe...comel je marissa tido

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails