Wednesday, March 23, 2011

wardrobe oh wardrobe!!!


...update on sakit perut...
...alhamdulillah, dah stop ke toilet...
...cuma perut masih ada mcm2 bunyi...
...ya, ada konsert dlm perut aku nie...
...wah!!!!!...
...stop talking bout that...
...skrg aku nak cite psl wardrobe...
...pernah tak korang buka wardrobe...
...dan tiba2 rasa tak tau nak pakai baju apa dah...
...padahal berlambak2 baju dalam tue...
...hahaha!!!!...
...mmg cam mengada...
...tapi itulah yg aku rasa malam tadi...
...tiba2 rasa cam boring tgk baju2 sendiri...
...tiba2 rasa cam nampak wardrobe tue kosong...
...statement tak bleh menahan nie...
...hahaha!!!!...
...oh! ya...
...mungkin aku perlukan sedikit penambahan...
...mungkin juga sedikit perubahan...
...oh! ya...
...baik aku minta pendapat hubby...
...ok, sebelum tue kena cari kapas tutup telinga...
...hahaha!!!!...


5 comments:

sharEna said...

hmph..biasa da jd mcm jue nie..boring tgk baju2 yg lama tue..huhuh

perunding imej paling baik adlh suami =D

NURUL JAMIAN said...

selalu terjadi kat nurul kalau pergi selalu pakai baju yg suka je pasal hal baju byk tah lah selalu mcm tu

mummy_ayu said...

biasa terjadi tu...mcm tak tau nak pakai baju apa..padahal.melambak2..he he he

Atiqah Adnan said...

err baju qa banyak dah tak boleh muat.. hee~ and tak selesa dah nak pakai.. jeans semua terlipat cantik.. rindu nak pakai jeans daaa.. ^^

~daRLee ZuRiS~ said...

me!me!me!
hahaaa..slalu jadi camtu.padahal hubby dah bising asyik beli baju tak pakai.
memang pompuan camtu lah ek ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails