Wednesday, March 9, 2011

another gathering @ wetland putrajaya


...baru terhegeh2 nak update...
...gambar pun tahap cikai2 jer...
...almaklum la dari kamera cabuk...
...tak pe la, yg penting bleh nampak muka kita kan???...
...so, bila next gathering???...
...wah!!!!!!!!...



icha dah penat + panas : mengamuk




sebab panas sgt : mata aku pun asyik nak pejam
icha siap bawak props : air mineral...hahaha!!!


p/s : to ann, nurul, ena, ana, fad, na, yaya, xea,
miera, evyn, lylie & jue...
korang best ok...muahsssss


12 comments:

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

hye jue.. eyhh.. kite nie dua2 pun jue kan.. so jue panggil julia lah kan.. heheh.. julia pun best .. friendly n cute.. icha pun somel sgt cam anak jepun...lenkali kite jumpe lagik.. lepak2 n makan2.. okeh.. tak sempat nak merasa makan spagetti julia..dh byk sgt makanan.. :)

mamamarissa said...

hye jue...x pe, lain kali kita jumpa lagi...bleh pot luck lagi...sembang2 sambil makan2, mmg terbaik :D

Ann said...

Hi jue!!


btw thabks for coming. jue, hubby & icha pun best sbb sentiasa sporting join aktiviti ini. nest gath?. wahhhhhhh...


;p

mamamarissa said...

ann ~ wah!!!!!! :P

Seri said...

wah, meriah nye kak jue.. miera n yana tu seri kenal.. hehe.. yg menten haruss lah si marissa jr.. gerammm!!

sharEna said...

jue 1 family wajib ada klu ada next gath. kalo x habi i boring xde kawan nk sembang...hahahha =p

& me myself sgt suke snap gambo jue & icha curi2..keh kehh =)

mamamarissa said...

seri ~ pas nie, jum join sekali :)

ena ~ tue la, kalo tak nanti diaorg boring...susah gak kan??? hehehe!!!

nanonano said...

jue, slama ni na silent reader je sni,
lepas jumpe bru tao sweet sgt jue ni tao,
hehhe now bru berani tggl jejak kat sni :p

cubaan said...

aik seri! pas wajib join ok!~

hai jue. jue pun best muahhhss too..:)

kim salam peluk cium sama itu icha..:)

mamamarissa said...

na ~ kalo tak jumpa, mesti dok jadi silent reader jer kan...anyway, nice to know u & mika...keep in touch ya :)

ana ~ lg ramai, lg meriah kan...keep in touch ya :)

NURUL said...

lepas ni kita buat lagi ye InsyaAllah

xeea said...

hello julia!

nice knowing u. hugs & kisses to your adorable icha. nak reserve buat calon menantu, boleh? :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails