Friday, December 10, 2010

its weekend :)


...skrg nie musim hujan...
...tapi musim orang kahwin juga...
...apa kaitan hujan + kahwin????...
...hahaha!!!!...
...sebenarnya just nak bagi tahu...
...aktiviti weekends aku dah full dgn kenduri kahwin...
...sabar jer la...
...:D...


ayunya yayang mama nie...muahsss


p/s : oppsss, patutlah cam kenal cekak rambut tue...
kembalikan yayang...tue mama yg punya :D



12 comments:

Mama Qiestina said...

ekekeke hujan + kawen = syiok :P

adoii.

marissa rembat cekak mama yee? haha dah macam qies jugak, harta mama harta dia jugak.ekeke..

deena awanis said...

skrg dah share cekak rambut..x lama lagi leh share baju, heels, make up, handbag etc pulak..bestnyer!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kembali kan..kembalikan..cekakku.. hehe..so schomel!

mummy_ayu said...

sama je kes ngan Iris..Mummy make up..dia pun nak make up juga..semua kena share..

mamamarissa said...

tue yg bestnya ada anak pompuan nie...hehehe!!!

paling terbaru, marissa dah sibuk usya mama dia make up...dlm hati dia, tunggu la..habis semua make up mama dikerjakannya...hahaha!!!!

NURUL said...

hujung tahun mesti musim hujan kan

Ann said...

alololo. comelnya ini budak. anT pinjam cekak tu leh tak?

akiss ferrero. said...

wakkaaka mcm geram nk picit, buat muka ayu pulaaaak ;p

Qimie said...

lama dah tak drop comment kat sini..
ur marissa mmg drop dead gorgeous!

suka aunty tgk...

Elin said...

lame tak tgk marissa...ayu la anak dara sorang ni..hehe

mamamarissa said...

nurul ~ ye la, musim hujan skrg nie

ann ~ bleh jer :D

mamamarissa said...

qimie ~ miss u, keep in touch ok :)

elin ~ ala, anak dara awak tue pun apa kurangnya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails