Wednesday, December 29, 2010

durian pancake anyone???


...skrg nie...
...every weekend mesti nak cari nie...
...matilahhhhh!!!...


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*




*pic google*


p/s : sila lap air liur :P


12 comments:

lien said...

kak jue carik kat mana tu..huhu..da lama x makan..sobb..sobb

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Kak Jue dah ketagih jugak!! Sedap gila nak mam!! Haihs!!

p.s: Kt SP baru je bukak!! area 1901 and Teetoo!

mummy_ayu said...

emmm..memang sedap durian pancake nie..
ayu dulu time keja hotel..buat
sendiri je..skin dia tu susah sgt nak buat..pakai 3, 4 jenis tepung..
pas tu kena buat nipis2 sangat..
yg inti tu senang je..just isi durian ngan krim..
pastu chill kan..sedap sesangat...

mamamarissa said...

linda ~ kat sweetchat...MV, the mines & SP ada...try tau :)

shinnaz ~ aihhhhhhhhh

mummy_ayu ~ kak ayu pandai buat??? wah!!!! ini lagi bagus :D

Daria said...

jueee.....mcm sedap je ni...harus pi cari ni.....*the mines lah dekat sket...

deena awanis said...

me x suka durian..huhu

ikanbilis said...

nampak cam menarik...best ker?

Putri Ramlan said...

actually i dah lama gila tak makan durian.. :-s

aku mama chami said...

alahai jue..ko dah buat mak buyung ni meleleh air liur..harus kena cari nih..seb baik ada kat mines..klu jauh, mane la nak carik..huhuhu

mamamarissa said...

cuya ~ mesti cuba tau...mmg sedap sgt :D

deena ~ tak bestnya tak suka durian :P

kelip ~ best sgt..nanti ajak cuya gi try ok :)

mamamarissa said...

putri ~ u should try dear...sedap tau...makan satu, tapi satu hari dok sedawa durian :D

rima ~ sorry ma...tapi mmg ko kena try...sedap tau :D

ummiaqeef said...

aku dah jd penggemar durian pancake ni. sekali rase nak lg..dan lagi..huhu..sedap kan? haritu aku pegi pavi kat foodcourt tu ade..yummeh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails