Monday, December 27, 2010

berjalan???


...oh! belum lagi...
...tapi malam sabtu hari tue...
...Marissa telah berjalan sendiri dlm 2-3 tapak...
...dah la masa tue dia menuju ke arahku...
...oh! sgt terharu...
...tiba2 sebak...
...dah besar anakku...
...betapa cepat masa berlalu...
...how I wish she's still & always in my arms...
...auwwwwwww...
...so, should I cry or smile???....





bulan bintang hatiku :)
 

p/s : malam tadi baru terima berita kematian teman office lama...
oh! abang zul, alfatihah & tenanglah dikau di sana :(



3 comments:

Ann said...

same goes to me. rasa nak nangisss je bila pk anak makin besar. haha.


Kaisya pun tak nak jalan lagi. lebih suka merangkak dengan kelajuan max smpai semput ibu dia nk kejar. tp takpe, let she explore dgn crawl klu itu yg dia nak. smpai ms nanti dia tau lah berjalan sendiri. :D

mamamarissa said...

ye la ann...just go with the flow kan??? biarlah it comes naturally :)

Wina Momma Kira said...

yeay! cayalah Marissa :-)

xpe jue..give them time, dia dah start berlari nanti u jugak yang penat mengejar hiks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails