Friday, November 21, 2008

I hate U :(

...i'm in pain...
...this is because of U...
...PMS...
...damn, I hate U!!!..
...:(....

12 comments:

Liyanaroxx said...

sis...
PMS gak ye?every month gak kan?samalah dengan liyana...teruk giler...kalo kena time weekend x kesah sgt,sbb lepak umah je...but if kena masa week days mmg seksa ya hamat!!!=( slalu kalo dah kena tuh,memang setengah hari lepak kat surau jelah jawabnya...sib baik boss sporting...huhuhu

Nurmala said...

saya pon dah ada tanda² ni..
x selesa jer rasa

Kasih Aleeya said...

aik?sabo yer.. hehe.. i okeh jer salu.. x sakit..tp rasa nak sumpah org jer..pastu sayu2..glabah kan?hahahah

busyuksayang said...

i mmg sabo filla...kalo x, i dah balik umah tido...hahaha!!!

busyuksayang said...

tue la mala, i nie period tak de la sakit sgt...tp rasa tak selesa...x de mood...asyik nak marah jer...paling penting, rasa sgt malas...hehehe

busyuksayang said...

liyana, kakak tak teruk sgt...boleh lg la dok pura2 wat keje & bz dpn boss...hahaha!!!

Liyanaroxx said...

sis rasa nak marah jerk..
liyana nih kadang2 rasa mcm nak terkam + telan org..boley?hahaha~
sakit perut yang amat teruk + sakit pinggang tuh mmg my trademark ler...hurm...my mom cakap sbb i ni kuat minum ais,sebab tu sakit...btol ke sis?

busyuksayang said...

kakak pernah gak dgr pasal ais tue..mungkin juga salah satu sebab sakit perut yg amat...

pas nie kalo period, liyana kurangkan minum ais...lebihkan minum air suam...insyaallah kurang la sakit tue (pepandai jer aku...hahaha!!!)...:)

Baby Tiger said...

hurmmm ex boss anim pernah tanya "menstrual tu macam mana? sakit sangat ke?"
- tu nak tanya pasal every month mesti ada mc sbb menstrual!!

haii...sabar jer la..

busyuksayang said...

nim, eloknya bagi dia rasa...1 hari pun cukup...haruslah gugur rambut2nya yg tinggal sekangkang kera jer tue...hahaha!!!!

urlOve said...

untuk info blogger2 sumer..sy pn x suka pms ni..mmg x suka.pasal sy yg akan mnjadi mangsa keadaan..x leh gurau,x leh nk gaduh2,x leh nk lawak2 yg berat ckit..byk la yg x blh..hehehe

busyuksayang said...

padan muka syg...selalu kena marah...hahaha!!!!

sorry syg...org bkn sengaja tau...luv u so much...muahssss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails