Friday, September 11, 2009

U/P : Darling Hubby...I Love U :)

* pics adalah dari google *
...oh! sayangku...
...bila agaknya bisa aku mendapatkan...
...baju2 di atas ya???...
...betapa aku sangat mendambakannya...
....hahaha!!!...
...sgt comel kan...
...tapi ada ker baju2 nie kat sini???...
...walla!!!..
p/s : korang, kat ner lagi baju2 pregnant yg
comel2 selain modernmum ya???

14 comments:

Mimy Hamid said...

yang gi tgk mothercare, moms care..

shinnaz said...

kak jue..kt 9 months ade..Topshop ada..hehe..tapi kat Topshop mmg lawa giler!!sexy!!jadi hot mummy~

busyuksayang said...

thanks dear :)

akiss said...

tajuk entri bodek. heheheh

sy belom mengandung. tatahu nk soping mana. hahahhaa

FIESYAH said...

he..he..x penah g nak cari baju megandung ni...
tapi yang syah tahu kat bangi ni butik mydream di seky. 9...penah gak masuk ctu die jual dari baju ibu2 mengandung & utk golongan yg bersaiz cobey...

busyuksayang said...

akiss ~ hahaha!! :p

fiesyah ~ jue pernah masuk rasanya :)

ungu violet said...

baju kat miki maternity comel2 gak.
tapi tak pasti kat mane ade..

nURmALa mAZLan said...

cantik kan baju2 tu
ahahaha~
bila nak merasa pakai nih

busyuksayang said...

farah ~ thanks dear :)

mala ~ insyaallah dik...one day :)

fantaghirolynn said...

kat jj banyak... tapi kena pilih jj gak.. ada skirt, jeans... dll

busyuksayang said...

lgpun tgh sales skrg kan lynn :)

Nurhayati said...

gi tgk kat butik 9months.. tak silap ada The Curve, Pavilion tempat lain tak sure.

Kat OU ada gak cantik2 dress tuk preggy ni..nama kedai lupa la plak..yg pasti kat new wing, baby level.

slalunye pakai bila perut dah 7mos ke atas.. sbb dah besarkan.. cm i tak pakai pun baju maternity ni..sbb kenit.. muat pakai baju biasa je..haha

mummy_ayu said...

kat sogo baju pregnant lawa lawak gak..tapi ramai orang.

The Queen Bee said...

mothercare ade.. dorothy perkins maternity n topshop maternity.

but normally i x pkai baju2 peknen since ia sgt2 limited fashionnye..

go for Zara ke or ape2 brand biasa but yet stretchable.
cari empire waist. nicee!

im still wear my guess jeans @ 5 months pregnancy! heheeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails