Wednesday, June 17, 2009

sickness

...alhamdulillah...
...hari ke hari...
...sickness yg aku alami...
...semakin berkurangan...
...malah semakin hilang...
...rupa2nya...
...ia pergi kepada darling hubby...
...patut la minggu lepas...
...dia pening, demam & rasa tak sedap tekak...
...dan skrg nie...
...dia mudah rasa letih...
...pantang ada masa terluang...
...pasti dia terlelap...
...sian sayang...
...tapi kira ok la tu...
...kan syg...
...hehehe!!!...

p/s : masih igtkah pada pencuri yg hampir

memecah masuk ke rumah kami bulan lepas...

berita terbaru kami terima, mereka telah pun ditangkap...

dan yg paling penting, mereka mmg 'WANTED'

akhir kata ~ PADAN MUKA KORANG :P

17 comments:

gambit said...

Bagi pencuri itu, padan muka diorang. Bagi laki ju pulak, makan mangga muda banyak2 bagi ilang itu loya2. Hehehe

♥miss zaza♥ said...

kalau buat jahat pasti terima balasan suatu hari nanti.
padan muka jgk utk itu pencuri.

take care byk2 kak jue ;)

Putri Ramlan said...

agaknya mmg org preggie akan transfer morning sickness kat hubby masing2 ye? :)

p.s. padan muka org wanted! bwek!

busyuksayang said...

gambit ~ tak nak plak dia mkn masam2...asyik nak kfc jer...hari2 kfc :D

zaza ~ tu la tu dik...anyway, adik pun take care kat sana :)

putri ~ baru la fair & square putri..:D

MimY HaMiD said...

jue, xpelah sesekali bg hubby rasa skit..hehe..btw..mmg sialan pencuri itu..nah rasakan ko..

busyuksayang said...

tu la tu dear...baru sama2 rasa kan...hehehe!!!

Baby Tiger said...

alhamdulillah pencurik tu dah kena tangkap..

jue, masa my sis nak bersalin, husband dia yg sakit perut giler2 dari malam.. hehehhe

busyuksayang said...

la..ye ker nim???? kes haru cam nie..hahaha!!!

Nadia said...

alahhh. sweetnye blog neh! :)
akak pragnant yah? woah! bestnya! jaga diri n baby elok elok yea? :)

busyuksayang said...

thanks dear..:D

baBe_ieza said...
This comment has been removed by the author.
baBe_ieza said...

kak jue, padan muke pencuri itu..dah terima balasan.

pasal hubby tu, iza pon alami bende yg same, tp kejap je pindah kat hubby...pastu dapat kat kiter balik..hubby iza asik nk makan asam je...pastu pening la muntah la..nak demam la..sian die..hahaha sekali skala bg die rase jugak..

busyuksayang said...

mmg pun...skrg nie, mcm dia dah ok...dan nak dtg balik kat k.jue...hehehe!!!

gambit said...

Kalau sakit pening tu datang balik kat ju, itu memang lumrah. tapi kalau dengan mengidam makan kfc tu ikut sekali ke ju, harus la tapau kfc je hari2...***lari...

busyuksayang said...

nasib baik tak...yg jue dok mengidam nak tapau hari2 adalah laksa...tapi la nie jue dok mengidam bigmac & mfm...waduh!!!!!!!

susudalambotol said...

tandanya dia sayang awak :)

Anonymous said...

The Abercrombie and Fitch style has lived much longer than Abercrombie its counterparts from the 1980s; Abercrombie Sale it may be because of its relatively Cheap Abercrombie inoffensive style or Abercrombie outlet because people just love animals, abercrombie Jeans but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet sets in a cheetah print. Abercrombie Pants These are common enough that you could Abercrombie Tees even go to a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah printed sheets Abercrombie Shorts and blankets if they are what you are looking for. Abercrombie Sweaters These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails