Monday, June 1, 2009

hari ini hari malas :D

...pagi2 lagi...
...aku dah menguap...
...tak henti2 plak...
...apakah tandanya tu???...
...dah tentu2 aku mengantuk...
...ditambah dgn aku tak sihat...
...lagi la...
...ya, keadaan aku mmg tak berapa ok...
...kebelakangan ini...
...pergi ke wedding cousin semalam pun...
...rasa tak berapa nak best...
...arghhh!!!!...
...patut la...
...hari ni hari isnin...
...hari malas sedunia...
...jadi...
...mari kita bermalas-malasan...
...:p...
p/s : fyi, my boss @ penang...walla!!! :D

9 comments:

Liyanaroxx said...

monday blues ke kak jue?hiksss~!!

aRe_uDear said...

hohooo.. x sihat gak ker yang?? ayu nie pun baru jer ala2 semangat skit nih batuk pun x hilang2 lagi nih.. lepas demam nak berblogging pun x bernafsu doh... makan ubat biar cepat sihat..

busyuksayang said...

liyana ~ yup...k.jue terkena monday blues :D

aRe_uDear ~ bila tak sihat, nak wat apapun malas kan...sabo jer la

Nurhayati said...

sama la hari Isnin hari malas sedunia.. tapi rasanye cam tiap2 hari malas hehehe

busyuksayang said...

tu la tu..:D

MimY HaMiD said...

isnin sgt bosan kan :-)

nURmALa mAZLan said...

iya kak...
sokong 200%
hari malas sedunia..

busyuksayang said...

mimy ~ ya...sgt bosan dear :D

mala ~ mulai hari nie, kita ishtiyarkan hari isnin sebagai hari malas sedunia!!! * lari *

Atie said...

ooo..ingatkan Marissa nak dapat adik..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails