Wednesday, June 3, 2009

eeeee geramnya!!!!

...aku dah kata...
...tak de...
...tak de la...
...degil gak...
...so, tak pasal2...
...ko kena tengking dgn aku...
...sorry la arones...
...mood aku mmg tgh melayang2 nie...
...kiranya ko agak bertuah la...
...coz menjadi 'insan terpilih'...
p/s : aku tak de mood...noktah!!!

7 comments:

MimY HaMiD said...

pms ke dear??

Baby Tiger said...

arones kena marah dengan jue? huhu dah ar budak tu macam sengal2 ubi je..sian dia.. :P

busyuksayang said...

mimy ~ tak la...hehehe!!!

anim ~ u're back dear...mmg sengal sesengal2nya...hahaha!!!

Mrs. Hakim said...

jue - kesian arones... kita lagi prefer budak sabah lagi sorang tu jer yg kena sembur jue..arones triple bagus dari dia...

hanim - aku first time dok minum dgn dia aku pening..dlm ati berckp apesal budak ni mcm ni.lelama baru aku phm n ok gak la dia ni,slalu jadi bahan gelak sbb kenkadang dia mcm blur n apa yg terkeluar dr mulut dia skema giler leh mengundang gelak sambil terkentut²

busyuksayang said...

mel ~ tu la...bila pk, sian gak kat dia...tp bila dia byk soal, then tak faham2...jue jadi geram sgt td...:D

mummy_ayu said...

napa tu? bad mood plak...

busyuksayang said...

tu la...mmg tak mood lately :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails