Saturday, February 28, 2009

updates from KK :)

~thats Kinabalu Mount ~
~ darling hubby with irwan ~
~ me with diana ~
~ views from our room ~
~ just check-in ~
~ @ our room ~
...arrived KK last nite @ 11 pm...
...kebetulan Diana & her hubby dah ada...
...so, terus balik ke rumah dia...
...but before that, kami singgah dinner di anjung selera...
...dinner by the beach tue...
...sangat best...
...punya la lama tak jumpa...
...rindu sgt dia...
...macam2 yg kami sembangkan...
...sampai tak sedar dah pukul 4.oo pg...
...hubby masing2 pun dah naik bising...
...mcm dah tak de esok...
...hahaha!!!!...
...kami pun terus masuk tido...
...dan hari ini...
...kami telah selamat sampai di kundasang...
...kami menginap @ the cottage hotel...
...ya, rasa sgt segar di sini...
...dgn udara yg nyaman dan sejuk...
...ditambah dgn kehijauan semulajadinya...
...sumpah aku rasa tak nak balik dah...
...actually, baru jer sampai bilik nie...
...we just having the chicken wings & teh tarik...
...for our dinner...
...since dah makan tak ingat masa lunch tadi...
...the chicken wings so yummy...
...esok, after check out...
...kami akan ke poring hot spring & kinabalu park...
...dan tak lupa nabalu...
...utk shopping souvenir & buah tangan...
...utk dibawa balik ke sana...
...will update lagi nanti...
...so, enjoy the pics...
...:)...

6 comments:

Mrs LVoe said...

happy holiday dearie. hope u have fabulous weekend.

busyuksayang said...

tq sha..same goes to u too..:)

~Eila @ Along~ said...

wahhh..cuti2 ke KK bestnya..syokla busyuk...eila lum sampai sana lagi...update pic yg cantik2 ehhhhh

♥miss zaza♥ said...

ke KK?
besh besh!
enjoy ur holiday akak =)

Baby Tiger said...

bestnyer!!

busyuksayang said...

eila @ along ~ mmg syok la...nanti saya update pics lagi ya...:)

zaza ~ ya, kakak ke kk...bz sampai lupa nak update psl cuti2 ke kk...muahsss

anim ~ mmg best nim...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails