Thursday, February 19, 2009

terus tersenyum :)

...rasa cam dah lama tak update...
...after sesi meluah perasaan hari tue...
...apapun, aku rasa lega...
...bkn mudah utk aku berkongsi mengenai itu...
...ya, sudah lama aku simpan ia...
...jauh di sudut hati yg paling dlm...
...cukuplah sudah aku menangis...
...saat ini...
...izinkanlah aku terus tersenyum...
...anyway, kami hampir dpt kunci rumah...
...dan ini bermakna tak lama lagi...
...kami akan berpindah ke rumah sendiri...
...biarpun ia tak besar mana...
...tapi ia cukup utk kami terus membina bahagia...
...ya, kami sgt gembira...
...cumanya...
...macam2 yg perlu dibuat sebelum...
...berpindah masuk ke rumah baru nie...
...naik pening kepala kami...
...apapun, tak sabar nak tgu hujung minggu nie...
...coz darling hubby dah start nak wat something...
...dan kami nak survey keperluan2 rumah...
...yeay...
p/s : i'm listening to Yuna currently...just falling
for her sweet voice...walllaaaa!!!

8 comments:

Mrs LVoe said...

is gud to hear that u r hepi now dear. keep smiling k.

Mrs. Hakim said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. Hakim said...

pstt..pstt.. jue beli rumah kat area mana??(wah!!kepochi suda..)hehe..bestnyer dah ada rumah sendirikan..

nURmALa mAZLan said...

Senyum selalu kak…
Akak kan comel kalau senyum…
Alhamdulillah akak dah happy balik :)

busyuksayang said...

sha & mala ~ tamo nangis2 dah...i just want to smile now...:)

busyuksayang said...

mel ~ ala jue beli kat kawasan ceruk...tue pun murah jer...yg penting, udah punya umah sendiri...

Mama Shahmi said...

bestnye jue..dpt duk umah sendiri..lps ni da x berjiran la kite lg ek..aku ni tah bile nak duk umah kat sbn tu. huhuhu..tunggu pencen ler gamaknye

busyuksayang said...

ma ~ no worries coz kita still bleh jumpa lg kan...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails