Friday, February 6, 2009

should i smile or cry???

...semalam...
...rasa sgt malas nak bangun...
...bila dah bersiap...
...rasa sgt berat hati utk ke office...
...aku pun tak tahu kenapa...
...tapi semuanya terjawab sudah...
...bila boss memberitahu...
...aku hampir2 di transfer keluar...
...bkn another dept. tapi another kem...
...patut la, masa meeting with KSU tadi...
...tiba2 dia call aku...
...cam pelik jer...
...beria2 dia yakinkan aku...
...dia pertahankan aku...
...dan katanya...
...dia masih perlukan aku...
...dia masih mahukan aku...
...kekal sebagai PAnya...
...dia takut bila aku tak de...
...keje dia jadi bertambah sukar...
...dan reaksi aku...
...at first, sudah tentu aku terkejut...
...tidak ku duga...
...selepas 6 tahun di MOT...
...khidmatku tidak diperlukan lagi...
...namun rasa terkejut itu hilang...
...sebaik mendengar luahan dia terhadapku...
...aku jadi sgt terharu...
...rupanya dia sgt menghargaiku selama ini...
...andai ditakdirkan aku tidak di sini lagi...
...aku sudah cukup puas hati...
...kerna sekurang2nya dia menghargaiku...
...dan terus mahukan kehadiranku di sini...
...apapun, semuanya masih belum pasti...
...aku masih menunggu dan akan terus menunggu...
...kepastian yg bakal menentukan...
...hala tujuku seterusnya...
...utk semua, doakan yg terbaik buatku...
...dan utk my boss, terima kasih atas segalanya...
p/s : percaya atau tidak, semua ini telah
menyebabkan aku jatuh demam...arghhh!!!!!!!

10 comments:

^arween^ said...

OMG
ade rOmbakan P.A ker haper nie?

♥miss zaza♥ said...

apa pon gud luck untuk akak =)
pray hard ya. n i'll pray for u too.

Kasih Aleeya said...

sabar ok.. haih? PA pon dorang leh wat meeting utk transfer ker? bukan SPA?? atau biler boss kita resign?? felik tul.. neway take it easy!!

busyuksayang said...

arween ~ kebetulan ada restructuring @ our min. baru2 nie...

busyuksayang said...

zaza ~ tq dear :)

busyuksayang said...

filla ~ meeting tue bkn meeting utk transfer PA...kebetulan diaorg bincang after the meeting...i just follow with the flow...anyway, thanks ya...muahsss

akiss said...

smpi demam ye?

mmg sedih kalo nk kena tukar, lagi2 kije mcm akak. dh tentu rapat nganbos kan. 6 tahun lama tu. sy 1 ttahun lebih ngan bos pon sedih bila dia nek pangkat. hmmm.

hmmm. hop eyg baik2 aja.

busyuksayang said...

tue la akiss...hopefully, semuanya akan baik2 aje...muahsss

Mrs LVoe said...

ade hikmah d sbalik yea dear.

salam pkenalan dr Mrs LVoe

busyuksayang said...

tq sha...salam kenal dari saya juga :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails