Thursday, October 27, 2011

kicap oh kicap!!!!



apasal ko mahal sgt skrg nie???
*pitamssss*




terpaksa la aku
memilih yg lain sayang
:(



p/s : terkilan tak dpt gi gathering semalam
semestinya kamu semua have fun kan



5 comments:

Liyanaroxx said...

Sis..saya pown suka kicap kipas udang nih..arituh GIANT dgn Carrefour ada buat promotion sebotol RM5.50 trus sebat 6 botol...skang kicap nih cecah RM8.00 sebotol kan?

♥ Elin ♥ said...

8 hennggeeetttt????

feveret kicappp nih!!!!!!

adoii...

MrS. F!zA said...

selalu beli botol biasa rm2.80, skrg dh jd rm3.90..jauh giler mahal..

mamamarissa said...

ya, kalo tak silap dlm RM6.50 botol kecil...tue pun tgh sale katanya

fitrihayon said...

salam.... saya mmg bekas penguna kicap jenama utama (tak bole sebut.. hehehe). Di sebabkan harga die melambung setinggi gunung, saya telah diberi cadangan untuk cuba kicap baru oleh promoter kat pasaraya. Ada beberapa kriteria yang saya selalu tengok kalau diberi cuba produk baru.
1. Tgk label org Islam punye ke?. Ok pass. (Muslim & Bumiputra)
2. Rasa dia sedap tak…? ok pass (Sangat sedap hokey)
3. Ada sijil halal tak…? ok pass.. ada sijil halal
Yang penting harga pun masih mampu untuk dibeli. RM3.50 sebotol 430ml. . Ok pass… Lepas kira2... 1ml=RM0.008 (RM3.50 bahagi 430ml, dapat la 1 ml = RM0.008) Korang kira la sendiri kicap lain kalau nak banding... Kicap nie mmg murah gile rupenye... bentuk die je nampak besar. tp harga murah. aku suggest 100% beb... Memang TERBAIK dari segi rasa dan harga…. Kicap ENAQ nama dia... Bole ushar2 kat website dia. www.enaq.com.my

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails