Thursday, April 14, 2011

auwwww...hahaha!!!!


...aku dpt message kat FB semalam...
...actually, dah byk kali aku dpt message mcm nie...
...yg paling tak tahan, siap mention kerja lagi tue...
...aku peduli apa kalo ko kontraktor @ engineer...
...aku rasa mungkin ini salah satu cara...
...kebanyakan perempuan skrg kena tipu kan???...
...message dia plak mcm menarik...
...tapi aku tak tertarik pun...
...korang baca la...


Raymond Walter April 14 at 2:21am Report
Hello,I am Raymond Walter,
i just came across your page in here,
your profile really looks so astonising
and your picture really caught my eyes.
 Well i know you will be surprised how i got to your profile,
it is by the help of FB friendfinder,
well if you never mind am so much interested to know you better
for a good and serious relationship.
I think we can give it a chance to know each other better,
hoping to hear from you soonest
and see what God have in stock for us.
I wish you can get back to me with your email address
for us to communicate through there.
Thanks and God bless,
wishing to get your reply as soon as possible.


...wah!!!! wah!!!!...
...korang nak tengok mcm mana...
...rupa si Raymond anak Walter nie tak???...
...nak tak???...
...nak tak???...
...sabar la...

















...nah ambik!!!...




...not bad kan???..
...but sorry i'm taken...
...auwwwww!!!!...
...hahaha!!!!..


p/s : dah terang2 profile pic kat FB
tue gambar aku, hubby & icha


7 comments:

mamasuri said...

ada jugak yek gni...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahaha. kak jue entah2 betul dia nak berkenalan? tapi takpa. kuatkan semangattt! hahaha

syeeda11 said...

hai...bila i baca ni pun dah tergelak..sbb i dapat sama gak, tapi org afrika yang jadi lecturer kat upm. siap madah2 berhelah, puji pujian lagi..tapi tu la..i dah letak married pun dia tak paham2 lagi..

macam2 manusia ni kan..btw singgah blog i yaa www.namakuchieda.blogsot.com

Fadilah R. said...

kite baru je check fb. dpt gak pakwe ni msg. auwwww.

Wina Momma S and S said...

hahahah bodoh punye mat salleh, muka je hensem ~ boleh la ~

eh, ape fb id Jue? nak add :-)

bengkung si ibu said...

sy pun terkne gak ngan die nie..tp xsilap die kje bank hahahha

Hanin Farhana said...

sorry... just nak bagitahu.. tu file virus.. kalo u approve, your fb account will have got some problem.. please remind others ya.. I've got it too, dah suspect must be a virus file..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails