Sunday, October 18, 2009

weekend kami :)

...syoknya bermalas-malasan di rumah...

...kan uolsss???....

...dah ptg2 baru kami sibuk nak kuar...

...semalam sempat gak ke sunway pyramid...

...igt nak shopping for baby...

...since tak byk choice & stok baru tak sampai lg...

...tak pasal2 si papa baby plak yg sibuk shopping...

...layan kan jer la...

...dan sekejap lagi...

...kami nak kuar ke open house...

...kawan darling hubby...

...then, nak kuar shopping...

...kali nie, mmg for baby ok...

...sian baby mama nie kan...

...tapi tak tau lg nak pi mana...

...any idea uolsss???...

3 comments:

fauzuskamaruddin said...

barang baby...bestnye klu shop brg baby tak ingat dunia ;ast last nk bayr tgk bil byk....mm...klu saya, kat mana2 asal nampak berkenan je beli..tp my opinian tak x payh beli byk sgt kot sbb bb cepat membesar and sekejap je dh tak muat...itu thru my xperience la...btw sis cuba jenguk anakku SACC shah alam....itu utk anakku la...

busyuksayang said...

thanks dear...mmg plan beli tak byk pun...cuma first baby, tau2 la...everything nak kena beli...so far, mmg beli kat anakku :)

fantaghirolynn said...

shopping barang baby kat mybbstore.com pun best gak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails