Tuesday, October 27, 2009

sedih ker happy???

...mmg dah confirm...

...aku ditukarkan ke Unit Audit Dalaman...

...rasa happy, ya gak...

...rasa sedih, ada gak...

...ntah la...

...yg penting...

...aku teruja sgt nak ke tempat baru...

...moga semuanya baik2 saja...

...wish me luck ok...

...dan moga hari nie...

...aku settle with the kemas thingy...

...walaupun malassssss sebenarnya...

...tolonggggg!!!!....

p/s : jumpa dgn k.nurul (she's almost 3 months pregnant) semalam...

walaupun sekejap tapi ok la...rindu sgttttt :)

12 comments:

nasazfrog... said...

biasa la klu kena tukar tempat kerja ni agak berat sikit hati ek,, takut yang sesuaikan diri tu cene,, tapi just pk positif jer yang heh,.. everything ok.. :)

Mimy Hamid said...

oo tukar dept audit yer...takpe i pun audit dalaman gak tp di tmpt lain..PA tetap PA tak sama mcm auditor..dun woryy..wish u luck

aRe_uDear said...

wah3x.. dah kene tukar dep len yer.. wish u bst of luck k kat tempat bru tue.. ;)

busyuksayang said...

risau gak sebenarnya...dah pergi jenguk tempat baru tadi...so far, ok jer...alhamdulillah :)

anyway, thanks ya :D

Mrs Zamzuri said...

itu rezeki baby dlm kandungan tuh... who knows u will be better in d new place kan?

pasti ada hikmah semua ini jadi..

busyuksayang said...

yes dear..i hope so :)

nURmALa mAZLan said...

dapat tambah pengalaman baru akak comel =)

busyuksayang said...

harap2 macam tue la dik :)

Mrs. Hakim said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. Hakim said...

oklah tu jue,at least bukan kat pool kan?? lagipun bahagian tu ada 10 org je kakitangan..masuk jue sok, jadilah 11 org.. sure tak banyak kerenah kat situ coz staff pun tak ramai.. mungkin jue lebih tenang nak bekerja kat situ nanti..takdelah serabut terkejar sana sinikan kan kan.. :D

busyuksayang said...

tue la mel...tak yah nak pening2 kepala kan :D

Liyanaroxx said...

wish u best of luck sis!!!=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails