Wednesday, August 12, 2009

tak pasal2

...tak pasal2 boss aku yg i***a tue...

...kena gi beli songkok...

...semuanya sebab...

*

*

*

*

*

*

*

*

...dia kena mengadap Sultan Perak esok...

....huhuhu!!!!...

7 comments:

Mimy Hamid said...

apakah PA nya yg gi cari songkok?? wakakaka

shinnaz said...

hehe..mmg tak pasal2..baju melayu?

emellia said...

PA ni dah merangkap bini skrang ni...

mummy_ayu said...

bos dapat pingat ker?
sayang..gula tinggi yer..kena diet gula tau..say no to coklat, nasi kurangkan...air gas cannot macam macam lagi..ayu dulu waktu pregantkan iris pun kena diet gula...seksa..
pas tu bila baby dah kuar pun, dia kena check selalu...kena inject amik darah pun kesian...apa pun take care tau!

nURmALa mAZLan said...

pastu apa dia nak buat ngan songkok itu?? bg org?? adakah org yg sudi memakainya?? ehehehe~

ummiaqeef said...

alalala..mesti nampak cam muallaf nti..huhu..

busyuksayang said...

mimy ~ bkn i kena gi cari la dear :D

shinnaz ~ tue la tue...tak pasal2 :))

emellia ~ ishhhh...tak mau la...hahaha!!!

mummy_ayu ~ boss nak bagi taklimat...mmg kena jaga makan skrg nie..tak bleh nak macam dulu dah :D

mala ~ dia kena pakai utk mengadap sultan hari nie dear

ummiaqeef ~ selalunya muallaf putih2 kan??? hahaha!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails