Thursday, August 13, 2009

matilah!!!!

...ntah kenapa...

...dlm aku dok tak 'sihat' nie...

...tekak aku makin menjadi2...

...nak makan itu...

...nak makan ini...

...tgk itu aku nak makan itu...

...tgk ini aku nak makan ini...

...matilah!!!!!!!!!!...

p/s : sudahnya, seharian aku dok mengadap

blog masakan jer...hahaha!!!

7 comments:

nurulzia said...

babe,mkn je selagi bole mkn ni..heheheh..syg u...

cik gemuks said...

time ade selera ni lah jue
kita nak makan :D

hehehehe

mummy_ayu said...

ala siannya...rasa sikit sikit la, tak boleh nak control sangat but beringat...gula control...muah!!!

busyuksayang said...

nurulzia ~ takut nak makan sgt skrg nie dear...muahsss

ween ~ tapi jue kena kawal pemakanan la dear :(

mummy_ayu ~ kalo teringin, mmg rasa skitt jer...tapi kalo sedappp, cam ner ya??? hahaha!!!!

FIESYAH said...

time boleh mkn ni mkn lah! esok2 leh deit plak ye x? he..he

ungu violet said...

hehe nafsu nafsu!!!

busyuksayang said...

fiesyah ~ ntah bila bleh diet betul2...hahaha!!!

farah ~ betul betul betul :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails