Wednesday, March 25, 2009

bz bee

...lately...
...aku sgt bz...
...dgn keje office...
...juga dgn persiapan utk rumah baru kami...
...rasanya cam dah lama...
...aku tak update psl rumah baru kami kan...
...alhamdulillah, grill dah pasang...
...kalo rajin, nanti aku upload pic ok...
...now, tgh buat plaster ceiling...
...pas nie...
...pasang kitchen cabinet + wardrobe...
...cat, wiring & pasang tiles kat porch...
...so far, ini jer yg mampu kami buat...
...semalam...
...kami dah beli lampu...
...utk hall + dining + kitchen area...
...so, tinggal lampu di bilik2, toilet2 & porch jer...
...utk kipas plak...
...kami dah survey...
...ada la jugak yg kami dah bekenan...
...tapi darling hubby nak gi survey lg...
...since he's on MC today...
...so, aku harap lampu + kipas nie...
...akan settle by friday...
...coz this weekend...
...aku dah plan nak ajak darling hubby...
...gi beli karpet & tgk material for curtain...
p/s : aku harap sgt dpt pindah sana before
birthday aku nanti...tapi rasa cam rushing plak...
arghhhh...tak sabarnya nak pindah!!!!

6 comments:

susudalambotol said...

bestnya dah beli rumah.

busyuksayang said...

best mmg best babe...tapi bila pk duit....uwaaaaaaa!!!

Baby Tiger said...

wat housewarming jangan lupa jemput anim ek..

busyuksayang said...

insyaallah dear...;)

Mrs LVoe said...

birthday u dh dekat dear.. 3rd April rite? mine 4th hehe..

busyuksayang said...

OMG, beza sehari jer birthday kita sha...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails