Thursday, January 15, 2009

Tag Again...I like :P

Ok la, inilah jawapan kepada persoalan tag itu:
1. Copy Badge '2008 Cute's Blogger Award' untuk diletakkan di blog anda:(mana tau saya cute nie??? :p)
2. Link atau ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda:
si hantu wangi yg gila perfume iaitu stien hahaha!!!
3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri:
(i) aku suka shopping
~ lebih bahagia kalo darling hubby yg bayar...hahaha!!! ~
(ii) aku suka berblogging
~ lately, kemalasan telah melanda diriku...
malas nak update, tapi jawab tag...
bkn main rajin plak!!! ~
(iii) aku suka pantai
~ actually, aku suka tengok sunset...
i just love the scenery...
tapi selalunya bila bercuti especially tempat yg berpantai...
aku ajak darling hubby tunggu sunset...
tapi kadang tue tak sempat sunset lagi...
dia dah ajak balik bilik :( ~
(iv) aku suka masak utk darling hubby
sebab selalunya dia akan makan banyak...
alhamdulillah, lately...aku semakin rajin
masak utk dia :)
(v) aku suka kacau darling hubby baca paper
~ aku tak suka bila dia just fokus baca
bila aku kat sebelah dia...
sudahnya, dia cuma baca paper
bila aku kat dapur @sudah tidur...
keji bukan??? hahaha!!! ~
(vi) aku suka kain cotton
~ so far, aku dah ada lebih 10 pasang baju
kain cotton nie...mmg sejuk & comel dipakai...
kalo la aku dapat gi bandung lagi...
mmg aku borong terus 50 20 pasang...hahaha!!! ~
(vii) aku suka makan
~ darling hubby tau aku mmg tak bleh lapar...
sebab kalo lapar, mula la aku buat muka @
perangai (sebenarnya protes jer tue!!!)
dapat makanan, aku senyum balik...hahaha!!!! ~
(viii) aku paling suka kalo boss aku tiada lagi
~ rasa seperti bhg. Udara nie aku yg punya...hahaha!!! ~
(ix) aku suka laksa penang
~ aku lebih suka makan laksa penang
yg aku masak sendiri...sedap!!!
tapi aku malas...malasnya nak rebus ikan,
asingkan isinya dan pas tue, blend plak...
a bit leceh kan??? beli lg senang...hahaha!!! ~
(x) aku suka gelak
~ kadang tue sampai tak sedar diri...
mcm pontianak comel gitu...hahaha!!!! ~
....ok, time's up...
...time to go home...
...daa...

2 comments:

gambit said...

Fakta (iv) tu macam tak betul je. Aku tengok laki ko cikeding je lagi. Ke, ko yang makan lagi banyak dari dia??? Opsss!!! ***lari...

busyuksayang said...

tue la kelebihan dia, makan byk manapun takkan gemuk...tapi kekuranganku...tak makan byk pun takkan kurus nyer...menci!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails